Στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στο κίνημα metoo και την αμέριστη συμπαράσταση που δείχνει από την πρώτη στιγμή στη σύζυγο του, Λένα Δροσάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι η εικόνα αυτή είναι πολύ σημαντική. Αυτό είναι που ουσιαστικά θέλουμε και εμείς να περάσουμε. Ούτε καθόμαστε να αναλύσουμε ούτε να μιλήσουμε γύρω από αυτό το πράγμα. Αυτές οι υποθέσεις έχουν πάρει το δρόμο τους και σιγά σιγά θα φτάσουν σε μια απόφαση. Η εικόνα όμως των ανθρώπων που στηρίζουν τα θύματα είναι ότι πιο σημαντικό. Και εμείς το ζούμε όλο αυτό πάνω από έναν χρόνο, που έχουν ξεκινήσει αυτές οι υποθέσεις, το ζούμε στην καθημερινότητα».

«Δεν έχει να κάνει μόνο με τον χώρο τον δικό μας. Έχει να κάνει με όλους τους χώρους που συναντάς ανθρώπους στην καθημερινότητα, είτε πας σε ένα βενζινάδικο είτε μπαίνεις σε ένα σούπερ μάρκετ και μια τράπεζα, που σου λένε προσωπικές τους ιστορίες».

«Αυτό όλα κάτι σημαίνουν. Από την άλλη βλέπουμε και όλα τα υπόλοιπα που με έναν τρόπο δεν αλλάζουν οι συμπεριφορές εύκολα. Δεν θα ξεκουνηθούμε και είναι δύσκολο να χαλάσεις κάτι το οποίο είναι βαθιά ριζωμένο στην πιάτσα και την κοινωνία. «Έλα τώρα μην ασχολείσαι», υπάρχει βαθιά ριζωμένο αυτό» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.