Ο Μάνος Δασκαλάκης εμφανίζεται αποφασισμένος να κινηθεί νομικά κατά γιατρών και ιατροδικαστών για τις δολοφονίες των παιδιών του. Η παθολογοανατόμος της Ίριδας του απάντησε, την ώρα που η ώρα της αλήθειας στο θρίλερ από την Πάτρα, έχει φτάσει…

Ο Μάνος Δασκαλάκης «κλειδώνει» τις επόμενες κινήσεις του και όπως φαίνεται θα βάλει στο στόχαστρο γιατρούς και ιατροδικαστές που έπαιξαν ρόλο στα δραματικά γεγονότα σε Πάτρα, Αθήνα και Γιάννενα. Ένα από τα πρόσωπα που φέρεται να έχει επικεντρώσει είναι η παθολογοανατόμος της Ίριδας, Αντιγόνη Μητσέλου, που το πρωί κλήθηκε να σχολιάσει τις προθέσεις του 30χρονου να κινηθεί νομικά. Η κυρία Μητσέλου κράτησε χαμηλούς τόνους και απέφυγε να αναφερθεί τόσο στους γονείς όσο και στην ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, που δήλωσε πως της είχε καταθέσει όλα τα στοιχεία.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η εξιχνίαση της υπόθεσης με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega, εξασφάλισε την απάντηση της παθολογοανατόμου, Αντιγόνης Μητσέλου στον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος θα κινηθεί νομικά ενάντια στην ίδια και τους συναδέρφους της που εμπλέκονται στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Στην εκπομπή μίλησε και ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων. Ερωτηθείς για τις ενδείξεις που τον οδήγησαν να μιλάει εξαρχής για ασφυκτικό θάνατο, απάντησε πως συγκεκριμένα στον θάνατο της Ίριδας όλες οι εξετάσεις έδειχναν πως υπάρχει άλλη αιτία θανάτου. «Είχα υποχρέωση ως επιστήμονας, εφόσον έβλεπα ευρήματα που ήταν συμβατά με ασφυκτικό θάνατο, δηλαδή με εγκληματική ενέργεια, να μιλήσω» τόνισε.

Η παθολογοανατόμος Αντιγόνη Μητσέλου δεν θέλησε να πει τίποτα αναφορικά με την απόφαση του Μάνου Δασκαλάκη να κινηθεί νομικά κατά των ιατροδικαστών και των παθολογοανατόμων που εμπλέκονται στον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, αυτό δεν με απασχολεί καθόλου» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αρνήθηκε να υποστηρίξει το ο,τιδήποτε αναφορικά με την αρχική έκθεση που μίλαγε για αγενεσία φλεβόκομβου, αλλά και τις δηλώσεις της ιατροδικαστού Τσιόλα που δήλωσε πως της είχε καταθέσει όλα τα στοιχεία.

Ο κ. Λέων σχολίασε την εν λόγω κίνηση του Μάνου Δασκαλάκη, λέγοντας πως «έχω τολμήσει να μιλήσω για αστοχίες συναδέρφων, από την άλλη το να ακούω τον άνθρωπο που ήταν δίπλα σε αυτή τη γυναίκα συνεχώς, στα παιδιά του όσο ήτανε, το να στρέφεται μόνο κατά των ιατροδικαστών, είναι κάτι που σηκώνει κουβέντα». Υπενθυμίζεται πως χθες ο δικηγόρος του 30χρονου πατέρα, διέψευσε την είδηση πως ο ίδιος ζητά αποζημίωση 1 εκατομμυρίου ευρώ.