Ο Κωστής Σαββιδάκης βρέθηκε καλεσμένος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης, «Κυψέλη» το μεσημέρι της Κυριακής όπου και αναφέρθηκε στην επιτυχία που σημειώνει για τρίτη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν το σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Κωστής Σαββιδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι Άγριες Μέλισσες περίμενα από το πρώτο επεισόδιο που διάβασα ότι θα πάνε πάρα πολύ καλά! Πάρα πολύ καλά! Δεν περίμενα όμως όλο αυτό που έγινε γιατί είμαστε και τυχεροί μες στην ατυχία μας με τον covid. Κακά τα ψέματα κλειστήκαμε όλοι μέσα στο σπίτι και αναγκαστικά, θέλοντας και μη, είδαμε όλοι τηλεόραση. Το ότι ήταν ένα πολύ καλό σίριαλ και κράτησε τους τηλεθεατές είναι ένα άλλο σίριαλ. Θα μπορούσαν να είναι οι μισοί αλλά δόξα τω Θεώ ήμασταν ευλογημένοι».

«Με τον ρόλο του παππά με έχουν ταυτίσει πάρα πολύ και γίνονται πολλά στο δρόμο. Μου ζητάνε να τους διαβάσω, να τους δώσω μια ευχή, να τους κάνω ένα ευχέλαιο, να τους αρραβωνιάσω και να τους παντρέψω. Το λένε για πλάκα αλλά αν θα μπορούσα να το κάνω θα το ήθελαν».

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Μεγάλωσα στην εκκλησία και ήμουν παπαδάκι. Για τον ρόλο του παπά Γρηγόρη έβαλα στο μυαλό μου ότι θα ήθελα να είναι ένας παπάς που θα ήθελα εγώ να έχω απέναντι μου» συμπλήρωσε ο Κωστής Σαββιδάκης στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.