Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» την Παρασκευή για να συναντήσει τον Νίκο Μουτσινά και βεβαίως την Βάνια! Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στις μεγαλύτερες παύσεις διακοπών που κάνει ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις!

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω πάντα πρότζεκτ να προτείνω στα κανάλια. Θα πάω λοιπόν εκεί αλλά αν μου πουν όχι δεν μπορώ να μείνω χωρίς δουλειά! Υπάρχουν λογαριασμοί που τρέχουν Νίκο! Μη βλέπεις εσύ που έχεις λύσει το προβληματάκι σου! Έτσι; Κάπου ώπα».

«Τι μου την φέρατε την μπλε καλιακούδα να μας φάει; Τι σε νοιάζει ρε εγώ αν κάθομαι μια αργία;» αναρωτήθηκε, με νόημα, ο Νίκος Μουτσινάς προς τον καλεσμένο του. «Κάτσε ρε Νίκο, είπαμε… Μα είπαμε… Είναι και η παροιμία, τώρα, που δεν λέγεται. Είπαμε στον Μουτσινά να κάτσει και αυτός εντοιχίστηκε».

«Είσαι προκλητικός αδελφούλη μου! Εσύ και οι Αρβύλα τι είστε; Διαφορετικοί είστε; Παιδιά, ο άνθρωπος είναι ξεφτίλας! Κλείνει τον κουτσοφλέβαρο, 28 Φεβρουαρίου και ξαναξεκινάει του Αγίου Δημητρίου μαζί με το γλυκό το βύσσινο. Έξι μήνες στον κάτω κόσμο και έξι μήνες στον πάνω μόνο η Περσεφόνη. Η Περσεφόνη του ΣΚΑΪ» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ.