Αναβάλλεται τελικά η κινηματογραφική προβολή της ταινίας «Πρόστιμο» του Φωκίωνα Μπόγρη που είχε προγραμματιστεί γι’ αυτό το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 στις Γραμμές Τέχνης στην οδό Μαιζώνος 271 μετά την Παπαφλέσσα στην Πάτρα.

Όπως διευκρινίζει ανακοίνωση από τις Γραμμές Τέχνης, δυστυχώς, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το τεχνικό πρόβλημα (βλάβη στο κεντρικό κανάλι παροχής ρεύματος στον εξωτερικό χώρο του θεάτρου) που προέκυψε στις αρχές της παρούσης εβδομάδος, δεν έχει επιδιορθωθεί ακόμα και κατά συνέπεια αναβάλλεται και η προγραμματισμένη για τις 25 Ιουνίου 2022, ημέρα Σάββατο, προβολή της ταινίας "Πρόστιμο" του Φωκίωνα Μπόγρη. Ευχαριστούμε πολύ το κοινό που όπως φάνηκε και από τις έως και σήμερα κρατήσεις, αγκαλιάζει την προσπάθειά μας να γίνουμε η γέφυρα επικοινωνίας του Νέου Ελληνικού Σινεμά, με την πόλη μας και δεσμευόμαστε ότι όσες δυσκολίες κι αν παρουσιαστούν, θα συνεχίσουμε, με αμείωτο ενθουσιασμό και αγάπη για τον κινηματογράφο, την πορεία που ξεκίνησε πρόσφατα με το αφιέρωμα στο Γιάννη Οικονομίδη. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα τόσο για το πότε θα είναι τελικά μαζί μας ο Φωκίωνας Μπόγρης και το "Πρόστιμο", όσο και για τα επόμενα αφιερώματά μας που βρίσκονται ήδη στα σκαριά...! Ευχαριστούμε πολύ!

*Το φιλμ «Πρόστιμο» του Φωκίωνα Μπόγρη είχε προβληθεί στο 61ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης που είχε διεξαχθεί online λόγω covid 19 το Νοέμβριο του 2020.