Με την τοποθέτηση δύο ακόμα γλυπτών τα οποία έχουν ως θέμα το «Καραβάνι» του Kristaq Valera και τον «Αποχωρισμό» του Φίλιππου – Άγγελου Βαλερά, συνεχίζεται στην «Ιχθυόσκαλα» στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας η υπαίθρια έκθεση των έργων που  κατασκευάστηκαν από τους καλλιτέχνες  στη διάρκεια των εργασιών του Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής.

Ο χώρος της «Ιχθυόσκαλας» εξακολουθεί να αποτελεί καθημερινά προορισμό για εκατοντάδες πολίτες και επισκέπτες της Πάτρας, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με την γλυπτική τέχνη μέσα από τις ξεναγήσεις που πραγματοποιούν οι καθηγητές του Εικαστικού Εργαστηρίου Βίκυ Στάμου, Χρύσα Αγάθου, Παναγιώτης Φερεντίνος, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Διονύσης Παντελής, Πέτρος Λαμπρινάκος, Άννα Καρατζά και Ξένια Γιαννούλη.


Ολοκληρώθηκε το «Πολυθεματικό Φεστιβάλ»

Η «αυλαία» των εκδηλώσεων του Πολυθεματικού Φεστιβάλ οι οποίες «συνόδευαν» επί ένα μήνα τις εργασίες του Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής έκλεισε το βράδυ της Κυριακής 19 Ιουνίου. Το τριήμερο  17,18, 19 Ιουνίου στον ίδιο χώρο η μουσική, το τραγούδι, η κίνηση και η εικόνα άφησαν τι δική τους «σφραγίδα». Η αρχή έγινε με  το χορωδιακό αντάμωμα  στο οποίο συμμετείχαν επτά (7) χορωδιακά σύνολα και σχήματα της πόλης (Cantelena, Ροές – χορός & χορωδία ενηλίκων Cantelena, Χορωδία «ΚΟΙΝ-ΤΟΠΙΑ», χορωδία Bel cantes, το φωνητικό σχήμα Santa Maura, το σχήμα Ηπειρώτικου Πολυφωνικού Τραγουδιού του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών και η χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πατρών).

Το Σάββατο 18 Ιουνίου την σκυτάλη πήρε το θέατρο. Η θεατρική ομάδα «ΉΘΟΣ ΠΟΙΕΙ», του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λεύκας Πατρών παρουσίασε το θεατρικό έργο των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου “Η Ρένα εξώκειλε”, που έγινε γνωστό με τον κινηματογραφικό του τίτλο: “Τα Κίτρινα Γάντια”.

Το τριήμερο έκλεισε με χορό και κινηματογράφο. Οι εκδηλώσεις της Κυριακής ξεκίνησαν με Χορευτική εκδήλωση από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Απηδεώνας. Στη συνέχεια στο πλαίσιο και της ενότητας του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου προβλήθηκε η ταινία «Λουνάνα, Ένα Γιακ μέσα στην τάξη».