Μια σχέση αρρωστημένη με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, περιγράφουν στο protothema.gr κάτοικοι του χωριού Καταστάρι Ζακύνθου, πως ζούσε ο 40χρονος Δ.Γ που βρέθηκε το πρωί νεκρός λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο του.

Ο άνδρας βρέθηκε με κομμένες τις φλέβες του, ενώ πάνω στο σώμα του εντοπίστηκε το κουζινομάχαιρο με το οποίο ολοκλήρωσε την πράξη του. Ο 40χρονος είχε προσπαθήσει και παλαιότερα να δώσει τέλος στη ζωή του, αλλά χωρίς να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο άνδρας είχε προειδοποιήσει την σύντροφο για την πρόθεση του να αυτοκτονήσει, ωστόσο εκείνη δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που την απειλούσε με κάτι αντίστοιχο. Λέγεται μάλιστα πως πριν βάλει το σχέδιο του σε εφαρμογή οι δυο τους είχε τσακωθεί:

«Η σχέση τους είχε πολλές διακυμάνσεις. Πότε ήταν μαζί και ζούσαν εδώ στο σπίτι της και πότε αυτός έφευγε και πήγαινε στο χωριό του, που είναι εδώ κοντά. Λένε πως έχουν μαζί κι ένα παιδί. Δεν περνούσαν καλά αυτό φαινόταν. Αυτός είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει ξανά αλλά χωρίς επιτυχία. Ήταν προβληματική η σχέση τους» αναφέρει κάτοικος του χωριού και προσθέτει:

«Η αστυνομία δεν έχει καταλήξει ακόμα αν μιλάμε για αυτοκτονία το ερευνούν ακόμα. Το γεγονός ότι βρέθηκε στο χαντάκι έξω από το αυτοκίνητο του δημιουργεί και δεύτερες σκέψεις. Ήταν κλειστός χαρακτήρας, περίεργος δεν ήταν φιλικός, δεν κάνανε παρέες εδώ στο χωριό. Σε μια μεταφορική εταιρίας δούλευε εκείνος. Τους βλέπαμε ελάχιστα, αλλά ξέραμε ότι ήταν χρόνια μαζί».