Λίγα επεισόδια έχουν απομείνει για να ρίξει αυλαία μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Οι Άγριες Μέλισσες τελειώνουν και οι φίλοι της σειράς περιμένουν πώς και πώς να δουν τι θα γίνει με τους ήρωες του χωριού.

Ένα από τα πιο ταλαιπωρημένα ζευγάρια είναι η Δρόσω και ο Κωνσταντής που επιτέλους παντρεύονται. Το ευτυχές γεγονός έρχεται να βάλει τέλος στη μαυρίλα που επικρατούσε στο Διαφάνι.

Ο γαμπρός και η νύφη ανεβαίνουν χαμογελαστοί τα σκαλιά της εκκλησίας και όλο το χωριό είναι καλεσμένο και τους εύχεται βίο ανθόσπαρτο. Οι καλεσμένοι όμως δεν γνωρίζουν πως στο ίδιο σημείο λίγο αργότερα θα πραγματοποιηθεί ακόμα ένας γάμος, αυτός του Νικηφόρου με την Ασημίνα!

Σύμφωνα με το «Τηλέραμα» ο Κωνσταντής ντύνεται γαμπρός και περιμένει τη Δρόσω στην εκκλησία, στην οποία τη συνοδεύει ο Λάμπρος, ως προστάτης των τριών αδελφών Σταμίρη.

Όλο το χωριό συμμετέχει στη χαρά τους και ο μικρός Σέργιος εκτελεί χρέη… τελετάρχη και δείχνει να το απολαμβάνει περισσότερο από όλους.

Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ο Νικηφόρος και η Ασημίνα αλλάζουν βέρες: έτσι, και αυτοί κατά μία έννοια ξαναπαντρεύονται, δίχως μάλιστα να επισκιάσουν τον γάμο των αδελφών τους. Η γαμήλια τελετή ολοκληρώνεται δίχως απρόοπτα, με τους νεόνυμφους να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί στο προαύλιο της εκκλησίας. Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι αποχωρούν και κατευθύνονται προς την πλατεία του χωριού για το γλέντι.

Στην εκκλησία όμως ο παπα-Γρηγόρης καλεί κοντά του την Ασημίνα και τον Νικηφόρο και ευλογεί ξανά την επανασύνδεσή τους! Έτσι όπως το ονειρεύτηκαν και το ήθελαν οι ίδιοι: απλά και λιτά… Ο παπα-Γρηγόρης, που όλα τα… βλέπει, κάνει απλώς πιο επίσημη τη διαδικασία επανασύνδεσής τους!

Στο γλέντι που στήνεται μετά, στις Άγριες Μέλισσες, στην πλατεία του χωριού όλοι γίνονται μια παρέα, χαίρονται και γλεντούν τους δύο γάμους, αποφασίζοντας να ξεχάσουν τα παλιά και να μην επιστρέψουν ποτέ ξανά σε μαύρη περίοδο…

Λίγες ημέρες μετά η Δρόσω συνειδητοποιεί ότι είναι έγκυος. Η είδηση ότι σύντομα ένα ακόμα μωρό θα προστεθεί στις οικογένειες Σταμίρη και Σεβαστών κάνει χαρούμενους πολλούς στις Άγριες Μέλισσες.