Παρά τη μεγάλη της ήττα μπροστά στα μάτια εκαττομυρίων ανθρώπων, που παρακολουθούσαν την πολύκροτη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ Χερντ δεν τα βάζει κάτω.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η δήλωση της Χερντ ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο, μετά τις ρυθμίσεις και τη μείωση του ποσού από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βιρτζίνια, η ηθοποιός καλείται να πληρώσει 8 εκατ. δολάρια.

Αν και προσπάθησε να μεταπείσει το κοινό σε πρόσφατη συνέντευξή της για την αθωότητά της, δεν φαίνεται να τα κατάφερε. Έτσι, προσπαθεί εκ νέου, κυκλοφορώντας ένα βιβλίο αυτή τη φορά. Όπως αναφέρει πηγή στο ΟΚ!, η Χερντ θεωρεί τελειωμένη την καριέρα της στο Χόλιγουντ. Για τον λόγο αυτό, προσπαθεί μέσω της αυτοβιογραφίας της να κάνει την εκδοχή της να ακουστεί και το κοινό να της δώσει μια ευκαιρία.

«Η Άμπερ θεωρεί τελειωμένη την καριέρα της στο Χόλιγουντ. Έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις και είναι πολύ ενθουσιασμένη γι' αυτό. Σε αυτό το σημείο δεν έχει τίποτα να χάσει και θέλει να τα πει όλα», αναφέρει η πηγή. Μέχρι στιγμής, περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.