Την Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε η Βάσω Γουλιελμάκη την Πέμπτη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις συνεχείς προτάσεις… γάμου που δέχεται μέσα από τα social media!

Ειδικότερα, η Βάσω Γουλιελμάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά το διαζύγιο μου υπήρχαν σχέσεις στη ζωή μου που δεν τις είδατε. Δεν θέλω και δεν μου αρέσει καθόλου, μα καθόλου, να ξέρουν την προσωπική μου ζωή. Όταν συμβαίνει αυτό, λίγο κάπως μου ταράζει τα νερά μου».

«Βέβαια, δέχομαι συνέχεια προτάσεις γάμου στα social media! Έλα τώρα, Μπέττυ, δεν σου έχουν στείλει πολλά παντρεμένη γυναίκα; Ίσως όμως επειδή είσαι παντρεμένη, την έχεις σκαπουλάρει! Δεν ξέρω γιατί… Μήπως, επειδή βλέπουν ότι δεν είμαι παντρεμένη, λένε «κάτσε να της προτείνω να παντρευτούμε μπας και τσιμπήσει». Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε αυτά».

«Αν όμως είναι κάποιο πολύ όμορφο μήνυμα και με πιάσει σαν άνθρωπο, με συγκινήσει δηλαδή με τον τρόπο μου, απαντάω «ευχαριστώ πολύ». Μέχρι εκεί. Δεν έχει βγει ποτέ με κάποιον θαυμαστή. Ακόμα και να μου αρέσει κάτι, βλέπω το μήνυμα αλλά δεν μπαίνω να δω ποτέ το προφίλ γιατί πιστεύω ότι για να βγεις με κάποιον θα πρέπει να τον γνωρίζεις» συμπλήρωσε η Βάσω Γουλιελμάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.