Στιγμές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην απονομή των βραβείων MAD VMA, στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do το βράδυ της Τετάρτης.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν ο Snik και ο Light οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να προκληθεί το απόλυτο χάος στην αρένα. Η βραδιά είχε και άλλα απρόοπτα, όπως την αποχώρηση της Ελενας Παπαρίζου εξαιτίας του πρωτοφανούς αυτού καβγά αλλά και τον τραυματισμό της. Ρούλας Κορομηλά.

Τα ευτράπελα, όμως, δεν σταματούν εδώ. Όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που κάνουν τον γύρο των social media, ο dj Valentino κλήθηκε στη σκηνή των MAD VMA για να παίξει μουσική, αλλά το έκανε χωρίς …κονσόλα. Ο Valentino παρίστανε πως πατούσε τα κουμπιά, τη στιγμή που από τα μεγάφωνα ακουγόταν κανονικά η μουσική.

Το βίντεο αρχικά αναδημοσιεύτηκε από τη γνωστή άγνωστη Soula Glamorous στο Instagram ενώ στη συνέχεια έγινε viral στο Twitter με τους χρήστες να σχολιάζουν την περίεργη αυτή εικόνα. «Ο καλός ο DJ παίζει και χωρίς κονσόλα» σημείωσε κάποιος, ενώ ένας άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Η μουσική ακούγεται άρα η κονσόλα δουλεύει. Σε αυτή τη χώρα δεν βαριέσαι ποτέ».

Ο dj Valentino, ωστόσο, τρόλαρε και ο ίδιος τον εαυτό του και έκανε repost τα συγκεκριμένα stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας πως «Γι' αυτό με λένε μάγο των decks».