Η Μαίρη Συνατσάκη έχει συνδέσει το όνομά της τόσο με το MAD, όσο και με τα βραβεία που απονέμονται κάθε καλοκαίρι. Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν διστάζει να εκφράζει τη γνώμη της πάνω σε θέματα της επικαιρότητας.

Έτσι δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και τον άγριο καβγά που διαδραματίστηκε στα MAD VMA ανάμεσα στον Light και τον Snik. Η Μαίρη Συνατσάκη κατακεραύνωσε τους καλλιτέχνες της τραπ σκηνής σε μια μακροσκελή ανάρτηση στα Instagram Stories της.

«Έχω ζήσει τα Mad Awards από το 2005. Ήμουν εκεί στα 16 από τα 19 χρόνια που γίνονται. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν που μπορούσαν να φέρουν κοντά καλλιτέχνες ετερόκλητους και που ήταν όλοι ανοιχτοί να συνεργαστούν για μια βραδιά και να γιορτάσουν το ότι «είναι ωραία η μουσική ρε παιδιά!». Και μετά ήρθαν οι τράπερς…

Δεν πέφτω από τα σύννεφα που πλακώθηκαν σαν τα ζώα εχθές στα βραβεία. Όπως δήλωσε και ο Light με περίσσιο ύφος «Αυτά λέμε εμείς στα τραγούδια μας. Άμα θέλετε να ακούτε Γαρμπή». Συμπλήρωσαν δε μερικοί συνάδελφοί του ότι όσοι κρίνουν το περιεχόμενο των στίχων που θεοποιεί τη βία, την οπλοκατοχή, τον σεξισμό, τα ναρκωτικά, μάλλον μένουν στην Εκάλη και δεν ξέρουν τι γίνεται στις γειτονιές.

Ρε μάγκες μου σε μια γειτονιά τον σκότωσαν τον Άλκη στο ξύλο. Έχετε τόσον κόσμο να σας ακολουθεί κι επιλέγετε αυτό. Να έχεις τόση απήχηση και να πηγαίνεις στο παλιό, στο εύκολο, στο επικίνδυνο. Δεν έχετε ευθύνη ως πρότυπα, χειρότερα, έχετε ευθύνη ως καλλιτέχνες. Όταν μπορείς να κάνεις το καλό και επιλέγεις συνειδητά να μην το κάνεις, πώς λέγεται; Το κρίμα στο λαιμό σας λέγεται.

Μιλάμε για τη βία, για το bullying, για τις δολοφονίες με στόχο να βρούμε την πηγή, να τη θεραπεύσουμε όσο μπορούμε από την κοινωνία και εσείς κρατάτε τον πήχη του ψευτοπαλικαρά που την έχει πιο μεγάλη και θα στο αποδείξει με μπουνιές, όσο πιο ψηλά μπορείτε. Έχετε τόσο κόσμο να σας ακούει και επιλέγετε να πείτε αυτό! Δόξα και τιμή στην Έλενα Παπαρίζου!» τόνισε μεταξύ άλλων, η Μαίρη Συνατσάκη.