Ομαλά ολοκληρώνονται οι αρχαιρεσίες του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, με την τρίτη μέρα να υπάρχει από το πρωί μία σημαντική προσέλευση των εμπόρων και η κίνηση να είναι συνεχής.

Οι εκτιμήσεις από όλες τις παρατάξεις που συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες είναι ότι το σύνολο των ψήφων θα πλησιάσει ή ακόμα και θα ξεπεράσει τις 1.000 ψήφους, κάτι που σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογές που έχουν γίνει, θα είναι αριθμός αρκετά πιο υψηλός.

Ρόλο σε όλο αυτό, στην προσέλευση του κόσμου σε αυτή τη διαδικασία, είναι το γεγονός ότι οι τόνοι μεταξύ των παρατάξεων και τις αντιπαραθέσεις που είχαν για τις διαγραφές, έπεσαν όταν ξεκίνησαν οι εκλογές.

Αν εξαιρέσεις την πρώτη μέρα, από εκεί και μετά όλα κύλησαν ομαλά, ενώ από όλες τις παρατάξεις υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, καλώντας τον κόσμο να πάει στο κτίριο του εμπορικού συλλόγου και να ψηφίσει.

Άλλωστε, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος είναι πολλά και δεν υπάρχουν περιθώρια για διχασμούς και προσωπικές ή ακόμα και πιο ουσιαστικές διαφορές που ενδεχομένως να αφορούν τα συνδικαλιστικά τεκταινόμενα του φορέα.

Η ουσία είναι τα προβλήματα που έχει μπροστά της η αγορά. Και εκεί είναι που θα πρέπει να δώσουν βάρος τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα προκύψουν από τις εκλογές.