Συνέντευξη παραχώρησε ο Τάκης Καραγκούνιας και αναφέρθηκε στο Survivor, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Άρη Σοϊλέδη.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι εξέφρασε τη χαρά του που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στους πρώην συμπαίκτες του.

«Ήταν κάτι το μοναδικό, ένας σταθμός στη ζωή μου. Δεν με νοιάζει η πείνα και οι κακουχίες, αυτό που δεν άντεχα ήταν οι προστριβές και η έλλειψη του ευ αγωνίζεσθαι. Θα μπορούσα να αλλάξω τη συμπεριφορά μου και να έχω άλλη τακτική, να υποκρίνομαι όπως κάνουν όλοι», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως θα ήθελε πάρα πολύ να λάβει μέρος στο «All Star Survivor» και πρόσθεσε πως για εκείνον, ο πιο ευφυής παίκτης στον φετινό κύκλο είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Ο Μαρτίκας είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Τον βλέπω να πηγαίνει τελικό, δεν εξελίσσεται μέσα στο παιχνίδι αγωνιστικά, αλλά βασισμένος στην ευφυία του», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αργότερα, έριξε τα «πυρά» του στον Άρη Σοϊλέδη.

«Για εμένα, έχει κάνει κάποια πράγματα, τα οποία δεν μπορώ να τα συγχωρήσω. Δεν έπαιξε τίμια το παιχνίδι, εγώ αυτό δεν μπορώ να το ξεπεράσω», εξήγησε.