Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Η Αφροδίτη κατευθύνεται στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα όπου θα παραμείνει έως τις 17/7. Η λεκτική σχέση είναι πιο ελκυστική κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Απολαμβάνεις να μοιράζεσαι τα ενδιαφέροντά σου και βλέπεις μεγάλη αξία στην ανταλλαγή ιδεών. Με τη θεά της αγάπης και της αρμονίας να κάνει τα μαγικά της στον τομέα της σύνδεσης και της μάθησης εκφράζεσαι με μεγάλη γοητεία κι αυτό ενισχύει και φέρνει ευκαιρίες στην ερωτική σου ζωή.

Ταύρος
Η Αφροδίτη αποχωρεί από το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα των πόρων σου. Ο κύκλος που έχεις μπροστά σου είναι εξαιρετικός για να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου και να εκτιμήσεις τους ανθρώπους της ζωής σου. Η Αφροδίτη είναι ο πλανητικός κυβερνήτης σου και η διέλευση της εδώ, αναδεικνύει τη φυσική σου αγάπη για την άνεση. Οι ανακουφιστικές δραστηριότητες σε βοηθούν να θεραπεύσεις και ελκύεσαι από δραστηριότητες που καταπραΰνουν και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο ξεκινώντας έναν υπέροχο κύκλο σύνδεσης με τις δυνάμεις έλξης σου. Με την Αφροδίτη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής τις τελευταίες εβδομάδες τα συναισθήματα μπορεί να κρατήθηκαν ιδιωτικά ή κρυφά. Τώρα ξεχωρίζεις για τη ζεστασιά σου, τη γοητεία και την καλοσύνη σου. Ξεκινάς έναν νέο κύκλο αγάπης ή γυρίζεις σελίδα στη ζωή σου και στην έκφραση του εαυτού σου. Σήμερα η κοινωνική σου ζωή είναι ισχυρή και κρύβει ευκαιρίες.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη κατευθύνεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου καθιστώντας κατάλληλη τη στιγμή για να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα και συναισθήματα. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου τα οφέλη προέρχονται από το να δίνεις περισσότερη προσοχή στα κρυφά στοιχεία και τα μοτίβα των αλληλεπιδράσεων σου. Μπορεί κάλλιστα να δεις τη ζωή, τα συναισθήματα και τις σχέσεις από ένα άλλο πρίσμα. Στην ιδανική περίπτωση η ενδοσκόπηση που κάνεις τώρα γίνεται εποικοδομητική αργότερα, όταν η Αφροδίτη περάσει στο δικό σου ζώδιο. Μέχρι τότε η αγάπη είναι ιδιωτική ή μυστική.

Λέων
Η Αφροδίτη μεταβαίνει σήμερα στον τομέα των ιδανικών και της φιλίας και θα παραμείνει εδώ έως τις 17/7. Είναι ένας δυνατός κύκλος για τη δημιουργία συνδέσεων και μπορείς να απολαύσεις πιο διεξοδικά το να ανήκεις σε μια ομάδα ή να μοιράζεσαι αυτά που ξέρεις. Ασκείς θερμή επιρροή στους άλλους και η συντροφικότητα είναι ζωτικής σημασίας στη ζωή σου σε πολλά επίπεδα. Η ζεστασιά, η γοητεία και η χάρη είναι θετικά συναισθήματα κυρίως με φίλους και δίκτυα. Σήμερα η ζωτικότητά σου είναι ισχυρή και γίνεσαι ενθουσιώδης.

Παρθένος
Η Αφροδίτη κατευθύνεται στον ηλιακό 10ο οίκο σου ξεκινώντας μια υπέροχη διέλευση που ευνοεί τα επαγγελματικά και τη φήμη. Είσαι σε ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση στις εργασιακές και δημόσιες δραστηριότητές σου μέχρι τις 17/7 και είναι πιθανό να απολαμβάνεις την επιδίωξη των στόχων και των φιλοδοξιών σου. Κοινωνικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν από επαγγελματικές συναλλαγές ή δραστηριότητες. Γίνεσαι πιο υπεύθυνη με τη διαχείριση των χρημάτων σου και σήμερα ρίχνεις περισσότερη ενέργεια στην έρευνα και στην ανάλυση.

Ζυγός
Η Αφροδίτη κινείται σε αρμονία με το ζώδιό σου ξεκινώντας έναν πιο ελεύθερο κύκλο έκφρασης και απόλαυσης. Μέχρι τις 17/7 η Αφροδίτη στον τομέα του πνεύματός σου τονώνει τη διάθεσή σου και σε βοηθά να απεγκλωβιστείς από μια δύσκολη κατάσταση ή τονώνει την αυτοπεποίθησή σου. Οι δραστηριότητες που επιλέγεις συνδέονται περισσότερο με την προώθηση, τη δημοσίευση, την κοινή χρήση, τη διδασκαλία, την καθοδήγηση και τη μάθηση. Οι σημερινές διελεύσεις αναδεικνύουν την ανάγκη σου για επαφή.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη κατευθύνεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα και είσαι σε θέση να συνδεθείς με κάποιον ή με τον εαυτό σου πιο βαθιά. Αυτή η διέλευση είναι ιδανική για εργασία σε πιο περίπλοκους τομείς σχέσεων, κοινής χρήσης και οικειότητας. Δεν είναι η πιο απλή διέλευση για εξωτερική έκφραση αγάπης και στοργής. Ωστόσο το να προσεγγίζεις τις πιο δύσκολες, γκρίζες περιοχές της ζωής σου με περισσότερη χάρη, γοητεία και κατανόηση μπορεί να σε βοηθήσει με χρήσιμους τρόπους. Σήμερα είσαι πιο παθιασμένη με τα επαγγελματικά σου και η παραγωγικότητά σου αυξάνεται.

Τοξότης
Η Αφροδίτη εισέρχεται σήμερα στον τομέα των συνεργασιών σου τονώνοντας τις σχέσεις σου μέχρι τις 17/7. Απολαμβάνεις μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση στη ζωή σου και είναι μια ισχυρή περίοδος για να προσελκύσεις ή να ενισχύσεις τις στενές σχέσεις σου. Προσελκύεις επίσης εξυπηρετικούς ή ευγενικούς ανθρώπους και τείνεις να αναζητάς την αρμονία και την ειρήνη. Οι σημερινές διελεύσεις αναδεικνύουν δυνατές επιθυμίες και πάθη.

Αιγόκερος
Η Αφροδίτη ξεκινά σήμερα τη διέλευσή της στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου ενισχύοντας την ικανοποίηση που παίρνεις από την καθημερινότητά σου τις επόμενες εβδομάδες. Τα επίπεδα απόλαυσης σε ρουτίνες, δουλειές ή επιδιώξεις υγείας αυξάνοντα μέχρι τις 17/7. Η δουλειά σου βελτιώνεται και λαμβάνεις θερμά σχόλια. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για να αυξήσεις την αρμονία, την ισορροπία και τη ζεστασιά στην καθημερινή σου ζωή. Σήμερα οι δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι και την προσωπική σου ζωή είναι ζωντανές και σου προκαλούν ενθουσιασμό.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη έρχεται σε αρμονία με το ζώδιό σου σήμερα και θα διασχίζει τον τομέα της χαράς σου μέχρι τις 17/7. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να εκφραστείς πιο ελεύθερα και χαρούμενα τις επόμενες εβδομάδες. Αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου και μπορεί να υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα που σχετίζονται με χόμπι, ρομαντισμό, αναψυχή ή παιδιά. Οι άλλοι αναγνωρίζουν και ανταποκρίνονται στη φυσική σου γοητεία περισσότερο από το συνηθισμένο. Σήμερα οι σκέψεις, η νοοτροπία και οι συζητήσεις έχουν ενδιαφέρον.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες απολαμβάνεις το να φέρνεις περισσότερη αρμονία και ζεστασιά στον οικιακό κόσμο σου. Αυτός ο κύκλος είναι κάπως απομονωμένος και είναι εξαιρετικός για την καλύτερη κατανόηση των αναγκών, των επιθυμιών και των συναισθημάτων σου. Σήμερα είσαι πιο παθιασμένη με τις οικονομικές υποθέσεις σου και τα τιμαλφή σου και ανακαλύπτεις τρόπους για να ενισχύσεις την άνεσή σου.