Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει απασχολήσει τις Αρχές του Βόλου, ένας 39χρονος γνωστός και ως «Κάμελ».

Ο «Κάμελ» ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς κυκλοφορεί με μπουκάλι βενζίνη και έχει επιτεθεί σε γυναίκες στο παρελθόν στην περιοχή του Βόλου, παρενόχλησε αυτή τη φορά έναν νεαρό άνδρα ο οποίος συνόδευε το λίγων μηνών παιδί του σε καρότσι.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τι πληροφορίες του taxydromos.gr, ποινή φυλάκισης 18 μηνών χωρίς αναστολή, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον 39χρονο Βολιώτη, γνωστό ως «Κάμελ», για την επίθεση σε 30χρονο πατέρα με μωρό προχθές, το βράδυ της Κυριακής, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και αθώο για απειλή με καταδίωξη. Μετά τη δίκη κρατήθηκε για να οδηγηθεί στις φυλακές Λάρισας.
Σε σοκ ο πατέρας του μωρού στο Βόλο

Ο 30χρονος παθών, Θανάσης Παπαθανασίου, σε δηλώσεις του στο taxydromos.gr, ανέφερε: «Δεν ήξερα τι να κάνω. Ετρεμα, φοβήθηκα πάρα πολύ. Πήρα το μωρό και έτρεχα». Ο 39χρονος «Κάμελ» κινήθηκε επιθετικά εναντίον του και όταν ο 30χρονος πατέρας έβαλε τα χέρια του μπροστά για άμυνα, ο δράστης έσπρωξε το καρότσι.

Ηταν ευτύχημα το γεγονός πως το μωρό δεν χτύπησε, καθώς ήταν δεμένο με ζώνη, και το καρότσι «βρήκε» σε παγκάκι. Ομως, το βρέφος, αγοράκι μόλις δεκαέξι μηνών, φοβήθηκε πάρα πολύ όπως ήταν φυσικό.