Τη μονοδρόμηση του παραλιακού δρόμου των Βραχνεΐκων προωθεί η τροχαία, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο το όλο ζήτημα, καθώς πρόκειται για ένα θέμα που είχε απασχολήσει την τοπική κοινότητα και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τροχαία ετοιμάζει ένα σχέδιο που αναφέρεται στην μονοδρόμηση του δρόμου των Βραχνεΐκων, με το σκεπτικό ότι αυτό θα διευκολύνει τόσο τους κατοίκους της περιοχής όσο και τα καταστήματα εστίασης που δραστηριοποιούνται εκεί.

Ο παραλιακός δρόμος των Ροϊτίκων, των Βραχνεΐκων και του Μονοδενδρίου έχει αρκετή κίνηση ειδικότερα τις απογευματινές ώρες και ακόμα περισσότερο τα Σαββατοκύριακα.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την κακοκαιρία του περασμένου Νοεμβρίου και δεν έχει διορθωθεί, δυσχεραίνει ακόμα το κυκλοφοριακό αφού σε ορισμένα σημεία δεν μπορεί να υπάρξει κίνηση και στα δύο ρεύματα.

Οπότε η μονοδρόμηση του τουλάχιστον για τους καλοκαιρινούς μήνες θα είναι μια λύση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το όλο θέμα το είχε φέρει στο προσκήνιο πριν από έναν χρόνο περίπου η αντιπολίτευση, όμως τότε δεν είχε προχωρήσει γιατί η δημοτική αρχή διαφώνησε, τονίζοντας ότι δεν το ήθελαν τα καταστήματα και οι επαγγελματίες εστίασης. Μένει να δούμε τι θα γίνει τώρα…