Με την εκλογή του νέου Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Μοίραλη ξεκινάει ο αγώνας για να οδηγήσουμε τη Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη σε μία πορεία Αναγέννησης και Προοπτικής Ελπίδας για τον τόπο μας.
Με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση που έγινε στο πρόσωπό μου για τη θέση της Αν. Γραμματέως της Ν.Ε. Αχαΐας, την οποία θα τιμήσω υπηρετώντας τη Δημοκρατική Παράταξη με ενωτικό, δημοκρατικό,προοδευτικό προσανατολισμό, όπως άλλωστε έπραξα και στο παρελθόν.
Οι γραμμές που πορεύτηκα ήταν πάντοτε και παραμένουν σταθερά αταλάντευτες και διακριτές μέσα στον δημοκρατικό - σοσιαλιστικό χώρο, σε αντίθεση με τις προσωπικές επιλογές άλλων συντρόφων να ’χουν τα πόδια σε δυο βάρκες.
Ευχαριστώ θερμά τα μέλη της Ν.Ε. Αχαΐας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου αναθέτοντάς μου τη θέση αυτή.
Οι διαδικασίες και τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν το μήνυμα Ενότητας που αποστέλλουν οι χιλιάδες ψηφοφόροι, σύντροφοι και φίλοι του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής σε όλη την Ελλάδα.
Όλοι μαζί, συντρόφισσες και σύντροφοι, στελέχη των οργάνων και βέβαια – έχοντας το μοναδικό προνόμιο ως Αχαΐα – μαζί με τον βουλευτή μας και πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γιώργο Παπανδρέου, καλούμαστε Ενωτικά,Συμμετοχικά, Δυναμικά να συνεχίσουμε τον αγώνα για Κοινωνική Δικαιοσύνη,Αξιοκρατία και Εθνική Αξιοπρέπεια.

Τα προβλήματα σε επίπεδο νομού, αλλά και ολόκληρης της χώρας οξύνονται σε όλα τα επίπεδα: ανεργία, φτώχεια, ακρίβεια, κοινωνικές ανισότητες, εργοδοτικές αυθαιρεσίες κ.λπ.. Ο Δημοκρατικός Κόσμος στις τοπικές κοινωνίες αναζητά πολιτική διέξοδο που δίνει απαντήσεις σε αυτά τα προβλήματα για να εκφραστεί.
Είμαστε όλες και όλοι εδώ για να αγωνιστούμε, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής να γίνει ξανά ο Εκφραστής των Δημοκρατικών Αξιών και ο φορέας της Ελπίδας και της Αλλαγής για τη Νέα Γενιά και τον Τόπο μας.