Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα, ο 17χρονος προχθές το βράδυ, προσέγγισε 16χρονο ημεδαπό και αποπειράθηκε να του αφαιρέσει από το λαιμό μια χρυσή αλυσίδα, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του, ενώ στην συνέχεια ο 17χρονος άσκησε σωματική βία στον 16χρονο, χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη


Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος προσποιούμενος τον ιατρό επικοινώνησε με ημεδαπή γυναίκα και με το πρόσχημα της εμπλοκής του τέκνου της σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και λόγω ανάγκης
άμεσης χειρουργικής επέμβασης, της απέσπασε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, για να καλυφθούν τα έξοδα του χειρουργείου.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη


Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστης δράστιδας, η οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό άνδρα και προσποιούμενη την φαρμακοποιό, προέβη σε παραγγελία ειδών σπιτιού.

Στη συνέχεια η δράστιδα ζήτησε από τον παθόντα τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού για να καταθέσει τα χρήματα και του ζήτησε να συνδεθεί σε σχετικό σύνδεσμο, που προσομοίαζε με υπολογιστικό περιβάλλον τραπεζικής εφαρμογής, στην οποία ο παθόντας διατηρεί λογαριασμό.

Ο άνδρας πείστηκε και καταχώρησε τους προσωπικούς του κωδικούς, με αποτέλεσμα η δράστιδα να πραγματοποιήσει μεταφορά (8.000) ευρώ από τον λογαριασμό του παθόντα σε λογαριασμό τρίτου.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δυο
ετών για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισής (31) μηνών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.


Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση (53) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (350) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισής (14) μηνών για υπόθεση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισής τριών μηνών για παράβαση των Υγειονομικών Διατάξεων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της μεικτής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας,διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισής ενός έτους για συκοφαντική δυσφήμηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής
Κυκλοφορίας.


Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της μεικτής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Πενταμελούς Εφετείου Πατρών και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου
Αμαλιάδας, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισής τεσσάρων ετών και τριών μηνών για κλοπές.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισής εννέα μηνών για υφαρπαγή ψευδούς
βεβαιώσεως κατ' εξακολούθηση.