Χαμός έγινε στην συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα, στο γήπεδο της Παναχαϊκής, το βράδυ της Τρίτης.

Ήταν σίγουρα μια από τις πιο εμπορικές συναυλίες των τελευταίων ετών αφού ο κόσμος πρέπει να ξεπέρασε τους 8.000, με την κερκίδα του γηπέδου να είναι γεμάτη από θεατές και δεκάδες νεαρές και νεαρές να βρίσκονται δίπλα από το stage για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Η Ελένη Φουρέιρα όταν βγήκε στη σκηνή ήταν μαγική, έχοντας μαζί της τους Kings αλλά τις χορεύτριες που ανέβασαν το θερμόμετρο ακόμα περισσότερο.

Ακόμα πιο εντυπωσιακός ο Κωνσταντίνος Αργυρό που ξεσήκωσε το κοινό και κυρίως τις νεαρές κοπέλες με τα τραγούδια του, αλλά και συγκίνησε τον κόσμο όταν τραγούδησε μαζί με ένα κοριτσάκι, ανεβάζοντας το στη σκηνή, που πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Στο μεταξύ οι λιποθυμίες των νεαρών κοριτσιών από κάτω από τη σκηνή έδιναν και έπαιρναν για τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη τον Κωνσταντίνο Αργυρό που απέδειξε με τις αντιδράσεις που είχε ο νεαρόκοσμος ότι αποτελεί ένα ποπ και λαϊκό ταυτόχρονα είδωλο για τη νεολαία. Τόσο όμως ο Ερυθρός Σταυρός, όσο και το ΕΚΑΒ ήταν εκεί και παρενέβησαν άμεσα όταν χρειάστηκε.

Η συναυλία σε γενικές γραμμές θύμισε σε πολλά τις παλιότερες εποχές, που τέτοιου είδος μουσικές εκδηλώσεις συγκέντρωναν τόσο κόσμο και σίγουρα την ευχαριστήθηκαν τα κοριτσόπουλα κυρίως και τα αγοράκια, αλλά και οι μεγαλύτεροι που ήταν εκεί.  

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του χαμού που έγινε στη συναυλία ήταν και ότι τα social media γέμισαν από φωτογραφίες και βίντεο από αυτά που ανέβαζε ο κόσμος που ήταν εκεί.