Ο Νίκος Μοίραλης εκλέχθηκε γραμματέας στη Νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, έπειτα από την ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των μελών που απαρτίζουν την επιτροπή, στην πρώτη συνεδρίαση της.

Η κάλπη ανέδειξε στη δεύτερη θέση τον Θανάση Γιανναδάκη με 7 ψήφους, όσους πήρε και η η Σταυρούλα Παναγοπούλου, η οποία ορίστηκε αναπληρώτρια γραμματέας.

Ο Νίκος Μοίραλης στο μήνυμα του αναφέρει: "Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας για την τιμή που μου έκαναν και με ανέδειξαν γραμματέα του οργάνου.
Η νέα μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, με διάθεση να δουλέψουμε ώστε η παράταξη μας να έχει θέση πρωταγωνιστή στα δημόσια δρώμενα του τόπου μας.
Μαζί με τους υπόλοιπους συντρόφους της νομαρχιακής επιτροπής, τα μέλη της κεντρικής επιτροπής, τις συντονιστικές οργανώσεις και τον βουλευτή του νομού μας, Γιώργο Παπανδρέου, έχουμε χρέος να γυρίσουμε το νομό από άκρη σε άκρη με σκοπό να επανασυνδεθούμε με την κοινωνία.
Από αύριο ξεκινάμε δουλειά με στόχο την κατάληψη της δεύτερης έδρας στο νομό Αχαΐας και τον υπερδιπλασιασμό των δυνάμεων μας.
Αγώνας αγώνας αγώνας!!!!"

Συγχαρητήρια στο Νίκο Μοίραλη για την εκλογή του στη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας. Συνεχίζουμε τον αγώνα για ένα προοδευτικό Κίνημα, πιστό στις ιδρυτικές του αρχές για τη Δημοκρατία και το Σοσιαλισμό. Για την πρόοδο των πολλών και στο πλάι των κοινωνικών στρωμάτων που χρειάζονται τώρα, περισσότερο από ποτέ, στήριξη από τον προοδευτικό χώρο. Για τον κόσμο της εργασίας και του υγιών παραγωγικών δυνάμεων. Για τον τόπο μας.

Ο Γεράσιμος Φεσσιάν αναλαμβάνει υπεύθυνος τύπου της νομαρχιακής και ο Αντώνης Κόλλιας υπεύθυνος οργανωτικού.