Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Θάνος Πλεύρης στην Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου. Ο Υπουργός Υγείας μίλησε για την περιπέτεια που είχε και τα σχόλια που δέχθηκε στα social media.

«Πολλές φορές όταν περνάς ένα βιωματικό επίπεδο, τα βλέπεις πιο σφαιρικά κι όχι τόσο απόλυτα… Με επηρέασε κι είδα τα πράγματα πιο ισορροπημένα. Ένα απ΄τα πράγματα που με εξόργιζαν ήταν ότι εντάξει εγώ είμαι νέος και σιγά μην διασωληνωθώ. Όταν μου είπαν διασωληνώνεσαι, είπα να δω τα παιδιά μου. Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να τα χαιρετήσω. Σε πέντε ημέρες ξυπνάς, αισθάνεσαι ότι κάτι έχει γίνει και δεν έχεις καταλάβει τι. Μετά αντιλαμβάνεσαι πόσο κοντά είναι η ζωή από το θάνατο. Είπαν στη γυναίκα μου για το χειρουργείο ότι οι πιθανότητες να ζήσει είναι 20%, οπότε η γυναίκα μου υπέγραψε και πήρε αυτήν την απόφαση»» είπε ο Θανάσης Πλεύρης.

«(Τα σχόλια) με είχαν σοκάρει. Είχα ξυπνήσει, ήμουν στο δωμάτιο κι είχα σοκαριστεί με την κουβέντα στα social media. Το είπα κι όταν βγήκα, εύχομαι σε αυτούς τους ανθρώπους να έχουν υγεία. Πιστεύω ότι τα σχόλια που έγραφε κάποιος ήταν λόγω οργής κι όχι ότι τα πίστευε» συμπλήρωσε ο Θάνος Πλεύρης.