Με αφορμή την παράσταση «Η μεγάλη πλεκτάνη», στην οποία πρωταγωνιστεί, η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα… ευτράπελο που της συνέβη σε παράσταση πριν από χρόνια, αλλά και στην αντιμετώπιση της παραγωγής του Open για τα γυρίσματα σειράς.

«Σε περιοδεία στη Χαλκίδα είχε τόσο πολύ κόσμο που ένας από τους θεατές που κάθισε σε πολυθρόνα σκηνικού. Όταν βγήκαμε εμείς στη σκηνή, ήταν κι αυτός καθισμένος και μας κοιτούσε» είπε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

«Πριν από 3 χρόνια είχα κάνει μία δουλειά στο Open που δεν ευτύχησε ιδιαιτέρως. Ήταν και η αρχή του καναλιού. Ελπίζω τώρα τα πράγματα μετά τον Μανουσάκη, θα πηγαίνουν καλύτερα στη μυθοπλασία. Ήμουν έξαλλη τότε, γιατί δουλεύαμε πολύ σκληρά. Ήταν ένα ξένο φορμάτ, μία πολύ ωραία ιστορία και αισθανόμουν ότι ήταν τελείως ατυχής η αντιμετώπισή του από τους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι γι’ αυτό στο κανάλι. Οι άνθρωποι του προγραμματισμού δηλαδή» αποκάλυψε η Δήμητρα Ματσούκα στο Happy Day.