Έχει σχεδόν ετοιμάσει την πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν την τελική μίξη του ήχου.

Οπότε ο πρώτος δίσκος της Πατρινής Πολυξένης Λυκούδη αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του ερχόμενου χειμώνα.

Βλέπετε η Piel Fluida – αυτό είναι το καλλιτεχνικό της – είναι γνωστό ότι παρά το μικρό της ηλικίας της και τον ενθουσιασμό που έχει πάντα μέσα από τις μουσικές της εμπνεύσεις, είναι ταυτόχρονα τελειομανής με τη δουλειά της και λατρεύει τη λεπτομέρεια.

Της αρέσει να παιδεύεται και να παιδεύει γενικότερα τους ήχους, τις νότες, τους στίχους και με ότι άλλο καταπιάνεται κάθε φορά το αναμφισβήτητο μουσικό της ταλέντο. Ο πρώτης της δίσκος και η νέα της δουλειά θα είναι ολοκληρωμένη τον χειμώνα παρόλο που είναι σχεδόν έτοιμη και θα ονομάζεται «Low Lights».

Το L.P.  θα έχει οχτώ κομμάτια με μουσική και στίχους δικούς της. Mix Mastering και ηχογράφηση έχει γίνει από τον Dj Micro στην Bashment Records, ενώ συνεργασίες αυτή τη φορά δεν θα υπάρχουν, μόνο σε ένα κομμάτι θα υπάρχει η συμμετοχή του Rami Winston με τον οποίο έχουν γράψει μαζί ηλεκτρικές κιθάρες.

Όσοι γνωρίζουν το ταλέντο και αγαπούν τη μουσική της θα πρέπει έτσι να περιμένουν για να ακούσουν ολοκληρωμένη την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, ένα εγχείρημα που δουλεύει αρκετό καιρό στο μυαλό της και ακόμα περισσότερο στο στούντιο.

Η ίδια τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr, χωρίς να θέλει να αποκαλύψει ταυτόχρονα και πολλά πράγματα: «Το Low Lights είναι το πρώτο part μιας ιστορίας που γράφω που αφηγείται έναν μεγάλο έρωτα και το ταξίδι που κάνει κάποιος μέσα από αυτόν ώστε να επαναπροσδιορίσει κομμάτια του εαυτού του.

Σε γενικές γραμμές μιλάει για έναν "απαγορευμένο έρωτα" που αισθάνεσαι ότι δεν πρέπει να αφεθείς γιατί θα σου κάνει κακό, και όλα τα συναισθήματα που σε κυριαρχούν τον φόβο, το άγχος, την αγωνία, ακόμα και διάφορες σκέψεις που κάνεις πριν "ενδώσεις"  εν τέλει και ερωτευθείς».

Όλο αυτό προσπαθεί να το πετύχει μέσα από τη μουσική της με πολλούς συμβολισμούς και παραλληλισμούς που χρησιμοποιεί στα κομμάτια της, θέλοντας έτσι να κρατήσει απρόσωπη τη δική της ιστορία, ώστε να μπορεί να γίνει η ιστορία του καθενός.

Πέρα από τον δίσκο "τρέχει" κάποιες συνεργασίες σαν παραγωγός και καλλιτέχνης, (με την Bashment Records) ετοιμάζοντας ταυτόχρονα δικά της singles που θα κυκλοφορήσουν πιθανότατα πριν από τον δίσκο.

Πιο συγκεκριμένα ετοιμάζει με το "Παράξενο Παιδι" τον νέο του δίσκο, έχοντας επιμεληθεί την μουσική παραγωγή σχεδόν σε όλον το L.P.  ενώ σαν παραγωγός έχει συνεργασίες με τον Soulnek και Wisdom, πάντα από την Bashment Records.

Ταυτόχρονα είναι σε επαφή και με τον Ταφ Λάθος (έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και υπάρχει "χημεία), έχοντας από κοινού κάποιες ιδέες που βρίσκονται για την ώρα σε πολύ αρχικό στάδιο.

(Οι φωτογραφίες είναι από το live στο six dogs on stage και τα βίντεο από το instagram είναι αποσπάσματα από τον δίσκο που έρχεται).