Δύο νέα ποδοσφαιρικά γήπεδα θα έχει από τη νέα χρονιά η Πάτρα, κάτι που θα δώσει μία ακόμα μεγαλύτερη ανάσα στα σωματεία της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πλαστικός χλοοτάπητας που θα μπει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Σαραβαλίου έχει ήδη φτάσει στην Πάτρα και μέσα στο επόμενο διάστημα ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο θα προχωρήσει στην τοποθέτηση του.

Ο δήμος από την πλευρά του θα πληρώσει την διαφορά που υπολείπεται και έτσι ανοίγει ο δρόμος για να παραδοθεί προς χρήση το δημοτικό γήπεδο του Σαραβαλίου στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Όμως πέρα από το γήπεδο του Σαραβαλίου έτοιμο αναμένεται να είναι μέχρι το καλοκαίρι και το γήπεδο των Ροϊτίκων στην Πάτρα. Το έργο θα το εκτελέσει ο ίδιος εργολάβος που έχει δεσμευτεί ότι εφόσον πληρώσει ο δήμος την διαφορά, ανοίγοντας τον δρόμο για την ολοκλήρωση του Σαραβαλίου, αυτός θα προχωρήσει και το έργο στα Ροΐτικα, βάζοντας στο γήπεδο συνθετικό πλαστικό τάπητα.

Τόσο το γήπεδο του Σαραβαλίου, όσο και αυτό των Ροϊτίκων αποτελούν δύο αθλητικές εγκαταστάσεις που αποτελούν κυψέλες για τη νεολαία των εν λόγω περιοχών της Πάτρας και όχι μόνο, ενώ ταυτόχρονα θα βοηθήσουν σημαντικά στο να μειωθεί ο συνωστισμός των ομάδων από τα υπόλοιπα γήπεδα της πόλης.

Ο δήμος από την πλευρά του έχει βοηθήσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια στην ενίσχυση των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων της Πάτρας, αναβαθμίζοντας και ανακαινίζοντας ένα μεγάλο ποσοστό των δημοτικών γηπέδων του και συνεχίζοντας προς αυτή την κατεύθυνση και για άλλες αθλητικές υποδομές της πόλης.