Με αφορμή την συμμετοχή στο Cash or Trash, ο Γιώργος Καράμπελας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη την Κυριακή στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, αποκάλυψε πως δέχθηκε bullying λόγω επιθέτου στα σχολικά του χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράμπελας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γεννήθηκα στις Βρυξέλλες, στο κέντρο της Ευρώπης, μεγάλωσα σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον. Ο πατέρας μου ήταν Μανιάτης στρατιωτικός και δικηγόρος. Η μητέρα μου ήταν μεγάλη συλλέκτρια και από αυτήν πήρα ουσιαστικά το μικρόβιο της αισθητικής. Ήθελα να βγάλω το δημιουργικό μου είναι, το κατέπνιγα γιατί μου το έπνιγε η οικογένεια και το ευρύτερο περιβάλλον εκείνης της εποχής. Το bullying δηλαδή που λένε σήμερα και έχει γίνει καραμέλα της εποχής, δυστυχώς, υπάρχει και το έχω ζήσει γιατί πάντα ήμουν ένα ξεχωριστό παιδί το οποίο φορούσε χρώματα. Ο μπαμπάς μου δεν καταλάβαινε τι είχε στα χέρια του και έτσι δεν με χειρίστηκε ποτέ με τον σωστό τρόπο».

«Νομίζω ότι μέχρι και που έφυγαν από τη ζωή οι γονείς μου δεν είχαν καταλάβει ακριβώς τι κάνω. Έμαθα από αυτούς την αγάπη αλλά, ακριβώς επειδή είχαν τα δικά τους στεγανά και τους βάραιναν οι αμαρτίες των δικών τους γονέων, δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τη υλικό έχουν και να με χειριστούν».

«Με την σύζυγο μου γνωρίστηκα το 2000 και παντρευτήκαμε το 2003, ενώ έναν περίπου χρόνο πριν της είχα κάνει την πρόταση» συμπλήρωσε ο Γιώργος Καράμπελας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Βεβαίως και έχω δεχθεί πολύ μεγάλο bullying για το επίθετο μου στο σχολείο. Γιατί ήταν ακριβώς εκείνη η εποχή που είχε βγάλει τη γνώριμη φράση ο Χάρρυ Κλυνν. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να αλλάξω το επίθετο μου, όχι από μαγκιά, αν και με πείραζε πάρα πολύ».