Ο Πολυχώρος Πολιτισμού Μηχανουργείο θα πραγματοποιήσει ακρόαση ανδρών και γυναικών ηθοποιών ,λυρικών τραγουδιστών και μουσικών ηλικίας από 19 έως 70 ετών για την μεταφορά στην θεατρική του σκηνή της παράστασης Έρωτος Ύβρις σε σκηνοθεσία Νίκου Τουλιάτου . Η παράσταση είναι μια σύνθεση κειμένων από τραγωδίες των Αισχύλου, Σοφοκλή ,Ευριπίδη και πρωτότυπα κείμενα της Ειρήνης Καπελώνη. Το έργο «Έρωτος Ύβρις», είναι μία performance λόγου, κίνησης, ήχου και ρυθμού με την μορφή ορατόριου, που παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα ΗΧΟΠΟΙΟΙ για τρεις σεζόν στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και στον Πολυχώρο της Κοινότητας Τέχνης Πράξις.
Θα εξεταστούν και τα βιογραφικά ερασιτεχνών καλλιτεχνών που έχουν μακροχρόνια σκηνική εμπειρία ,καθώς και βιογραφικά των φοιτητών του θεατρολογικού τμήματος πανεπιστημίου Πατρών.
Η ακρόαση θα γίνει στις 1-2-3 Ιουλίου ώρες 6 με 9 μ.μ. στον Πολυχώρο Μηχανουργείο ,Ευμήλου 2-4 Πάτρα ( πίσω από τον ναό του Αγίου Ανδρέα) .Οι πρόβες θα ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου και οι παραστάσεις στις αρχές Οκτωβρίου.
Αποστολή βιογραφικών στο [email protected], επικοινωνία στο 6937492516