Το να είσαι μουσικός είναι σίγουρα κάτι συναρπαστικό. Μπορεί να μην είναι ένα σταθερό επάγγελμα όμως με τους μουσικές σου ταξιδεύεις τους άλλους.

Το να είσαι όμως μουσικός και να ταξιδεύεις και εσύ όχι μόνο με τις μουσικές σου, αλλά με ένα κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας, πηγαίνοντας από μέρος σε μέρος και  από πόλη σε πόλη, αν μη τι άλλο είναι μια ξεχωριστή μοναδική εμπειρία.

Αυτή την εμπειρία αποφάσισαν να ζήσουν ο Πάνος Παναγόπουλος, η Μαρία Μητρούλια και δυο ακόμα μουσική από την Πάτρα και έπιασαν δουλειά σε ένα κρουαζιερόπλοιο που γυρίζει όλη την Μεσόγειο και την Αδριατική.

Το «Rhapsody of the seas»  της «Royal Caribbean». Ο Πάνος Παναγόπουλος μαζί με την Μαρία Μητρούλια, αλλά και την υπόλοιπη παρέα εργάζονται στο κρουαζιερόπλοιο, δίνοντας live εμφανίσεις κάθε βράδυ, διασκεδάζοντας τους επιβάτες του πλοίου και παράλληλα πηγαίνουν από μέρος σε μέρος, ζώντας αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία.

Μέχρι ώρας έχουν ταξιδέψει στο Κοτόρ του Μαυροβουνίου, στο Σπλιτ της Κροατίας, στη Γένοβα της Ιταλίας και συνεχίζουν, καθώς το πλοίο θα περάσει από όλα τα μεγάλα λιμάνια και τα παραθεριστικά μέρη της Μεσογείου και όχι μόνο.

Από Φλωρεντία, από Βενετία, από Κάννες, από Βαρκελώνη και από δεκάδες άλλα μέρη. Είναι σίγουρα μία μοναδική εμπειρία που οι Πατρινοί μουσικοί απολαμβάνουν.

(οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα του Πάνου Παναγόπουλου και της Μαρίας Μητρούλια).


Από Πόρτοφινο


Από Γένοβα


Διάφορα