Ανακοινώθηκαν από τον Φιλοπροοδευτικό Σύλλογο Γρηγόρι «ο Άγιος Γρηγόριος» οι επόμενες εκδηλώσεις του 25 ου Φεστιβάλ Σταφίδας 2022, μετά την πρώτη και επιτυχημένη από κάθε πλευρά εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 28 η Μαΐου 2022 με τίτλο: «Όλοι» στο γήπεδο ξανά-50 χρόνια πιο μετά, με τον ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό αγώνα των παλαιμάχων στο γήπεδο του χωριού Γρηγόρι.

Οι εκδηλώσεις που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Εκδήλωση Παρουσίασης βιβλίων η οποία θα αφορά τις δυο πρόσφατες εκδόσεις του Συλλόγου Γρηγόρι: ΓΡΗΓΟΡΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Ιστορικό και Πολιτιστικό αποτύπωμα της περιοχής. 25 χρόνια Πολιτιστική Διαδρομή της Σταφίδας (1996-2020).

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Παρουσίαση θεατρικής παράστασης στην πλατεία χωριού Γρηγόρι.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Επίδειξη μαγειρικής (γαστρονομία) και γευστικές δοκιμές (γευσιγνωσία) με παραδοσιακές συνταγές για φαγητά, γλυκά και ποτά, με συστατικό τη σταφίδα στην πλατεία χωριού Γρηγόρι.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Κεντρική Εκδήλωση 25 ου Φεστιβάλ Σταφίδας. Εκδήλωση με σχετικές εκθέσεις, ανακοινώσεις και δημοτικό γλέντι με μουσική από ορχήστρα με την συμμετοχή του δημοφιλούς τραγουδιστή Γιώργου Βελισσάρη.

Το 25ο Φεστιβάλ Σταφίδας 2022 που διοργανώνει ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος Γρηγόρι «ο Άγιος Γρηγόριος» συγχρηματοδοτείται από πρόγραμμα CLLD/LEADER.

Το Δ.Σ. του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Γρηγόρι «ο Άγιος Γρηγόριος» εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και προσκαλεί το κοινό να τιμήσει τις εκδηλώσεις του φετινού 25 ου Φεστιβάλ Σταφίδας, όπως και κατά τα προηγούμενα χρόνια.