Όταν το 2018 το Vermut, εμφανίστηκε στη παραλία των Βραχναιίκων, τα καλά κοκτειλ-άδικα ήταν μετρημένα στα δάχτυλα, το κοινό περιορισμένο στο κέντρο και οι μουσικές επιλογές κυρίως ελληνικές!

Με τα χρόνια έγινε γρήγορα ένα από τα πιο σταθερά καλοκαιρινά στέκια της πόλης και μέχρι σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο ενημερωμένα cocktail bar στην Πάτρα.

O κήπος που μετατράπηκε σε bar (αλλά δεν έπαψε ποτέ να είναι σπίτι) φέτος, σβήνει το 5ο κεράκι του και γιορτάζει με ένα άκρως απολαυστικό event εκεί όπου ξεκίνησαν όλα!


Την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 21:00 σε ένα εορταστικό σκηνικό μπροστά από το μπαρ – αψίδα το Vermut αλλά και δίπλα στην παραλία θα διασκεδάσουμε μαζί με την ομάδα που σε εξυπηρετεί πάντα με την καλύτερη διάθεση και θα δοκιμάσουμε τη νέα cocktail list που έκανε εμφάνιση πριν από λίγες μέρες.


Για τα γενέθλια, έχουν ετοιμάσει πολλά happenings και εκπλήξεις. Στην ζεστή ατμόσφαιρα του, στήνεται ένα live sushi μπαρ από το Noodles σε μια αναπάντεχη και γευστική συνεργασία.

Ο dj Αndy Es άρτι αφιχθείς από την Σαντορίνη και το σπουδαίο party με David Morales, συναντά τον Τh. Χοulo στο booth για ένα back to back dj set. Mια μαγική διαδραστική εμπειρία μας περιμένει στο φωτογραφικό booth ενώ ο χώρος φωτίζεται και προετοιμάζεται με τον μοναδικό τρόπο του Vermut!

Για όλους τους παραπάνω λόγους – κι άλλους τόσους- το αγαπημένο μας στέκι τιμάει εκείνους που πέρασαν αυτά τα χρόνια από την «οικογένειά» του κι άφησαν το στίγμα τους.

Δεκάδες ακόμα συνεργάτες θα παρευρεθούν μαζί με όλους εμάς (κι εσάς) για να γιορτάσουν τα 5 χρόνια Vermut!


1st birthday Vermut

Info

Res. 698 989 5230
Είσοδος Ελεύθερη
Free ParkingVermut Birthday 5th