Για 8 ώρες ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθετε την Πέμπτη στο ανθρωποκτονιών, στη ΓΑΔΑ, για τη ζωή του στην Πάτρα με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα τρία αδικοχαμένα παιδιά τους. Ωστόσο η πιο σημαντική ερώτηση που του έγινε, φαίνεται πως ήταν η τελευταία…

«Πιστεύετε ότι η σύζυγός σας έχει δολοφονήσει τα τρία παιδιά σας;» είναι σύμφωνα με το LiveNews, η τελευταία ερώτηση που έγινε στον Μάνο Δασκαλάκη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκείνος απάντησε ότι κατά τη γνώμη του, η εν διαστάσει σύζυγός του σκότωσε την 9χρονη κόρη τους Τζωρτζίνα. Ωστόσο, για τα άλλα δύο παιδιά τους, την 3,5 ετών Μαλένα και την 6 μηνών Ίριδα, ο ίδιος δεν έχει στοιχεία για να πει με σιγουριά ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι εκείνη που τα σκότωσε.

Αμέσως μετά την πολύωρη κατάθεσή του, ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε ανακουφισμένος από όλα όσα τον βάραιναν το τελευταίο διάστημα.

Το οικογενειακό επεισόδιο μία ημέρα πριν το θάνατο της Ίριδας
Ένα από τα πράγματα που περιέγραψε στην νέα κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης, ήταν και ένας μεγάλος καβγάς που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, μόλις ένα 24ωρο πριν το θάνατο της 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το προηγούμενο βράδυ του θανάτου του μωρού, είχε ένα πολύ μεγάλο καβγά με την σύζυγό του, κατά τον οποίο μάλιστα εκείνος χτύπησε την γυναίκα του 2 φορές στο πρόσωπο, πριν φύγει από το σπίτι.

Μία μέρα μετά από αυτόν τον καβγά, ενημερώθηκε ότι βρέθηκε νεκρό το μωρό τους. Ο ίδιος δεν ήταν στο σπίτι όταν πέθανε το παιδάκι…

Την ίδια ώρα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας που βρέθηκαν σε νοσοκομεία που είχε νοσηλευτεί, έδειξαν ότι στον οργανισμό του παιδιού δεν υπήρχε κεταμίνη. Τουλάχιστον εκείνο το διάστημα που είχαν παρθεί τα συγκεκριμένα δείγματα αίματος.

πηγή newsit.gr