Η Καλλιόπη Μπεζαντέ κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του MasterChef, παρά το γεγονός ότι πέρσι κόπηκε και δεν μπήκε ποτέ στο σπίτι του reality μαγειρικής. Η νεαρή μαγείρισσα βγήκε δεύτερη, ενώ ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή [email protected] και μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, τους συμπαίκτες της αλλά και τα πρώτα συναισθήματά της.

«Όλες τις στιγμές πρέπει να τις ζούμε και ήθελα να νιώσω και εκείνη τη στιγμή. Αγχώθηκα πάρα πολύ στον διαγωνισμό αλλά ήθελα να ζήσω πολύ αυτή τη στιγμή και την έζησα. Νιώθω νικήτρια που κατάφερα να φτάσω στον τελικό» ανέφερε αρχικά η φιναλίστ του MasterChef.

«Κατάλαβα από τις αρχές ότι ο Πάνος θα κερδίσει. Στις αντιγραφές ήταν λίγο πιο ψύχραιμος από μένα. Όταν κάτι ξεκινάω θέλω να το τελειώνω κιόλας. Μου αρέσει που απέδειξα σε αυτούς που με υποτίμησαν ότι μπορώ να τα καταφέρω. Πεισμώνεις όταν ακούς εντάξει μέχρι που θα φτάσει, και λέω όχι θα σας δείξω που θα φτάσω. Όταν αποφάσισα να ξαναπάω οι γονείς μου ήταν να το χαρώ ό,τι και να γίνω. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα» εξομολογήθηκε η Καλλιόπη Μπεζαντέ.

«Ό,τι διαφορές είχα με τα παιδιά στο σπίτι τα λύσαμε εκείνη τη στιγμή. Όταν βγήκα μίλησα σχεδόν με όλα τα παιδιά. Δεν θα έπαιρνα κανέναν από τους συμπαίκτες μου για βοηθό στην καντίνα. Είναι όλοι πολύ καλοί μάγειρες απλά όταν παραγνωρίζεσαι με τον άλλον αυτή η οικειότητα δεν κάνει καλό στο επαγγελματικό» τόνισε η Καλλιόπη στο [email protected]