Για τις «Άγριες Μέλισσες», τον ρόλο του αδίστακτου Ακύλα, αλλά και την Αθηνά Μαξίμου μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη.

Αρχικά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου, την οποία και περιέγραψε με τρυφερά λόγια: «Κινδυνεύεις να την ερωτευτείς, γιατί είναι ένας άνθρωπος μέσα στην προσπάθειά της να δημιουργήσει, έχει τέτοια φλόγα που σχεδόν γίνεται αφόρητα πιεστική για να συμβεί, και από την άλλη σε τραβάει τόσο πολύ να το κάνεις, που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που μέσα στη ζέση που έχει για τα πράγματα έχει εξαιρετικά σπουδαίες εμμονές με τους στόχους της και μου αρέσει πάρα πολύ», είπε.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην πορεία της συζήτησης που είχαν, η Ελένη Μενεγάκη του είπε σχετικά με τον ρόλο του Ακύλα στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1: «Δεν θα έχεις καλό τέλος εκεί στις “Άγριες Μέλισσες”. Πρέπει να την φας την τιμωρία σου, τέτοιος που είναι ο χαρακτήρας σου. Δεν θα έχεις καλό τέλος, δεν σε βλέπω για φινάλε». Ωστόσο, ο ίδιος απέφυγε το spoiler για το φινάλε της σειράς και συνέχισε, λέγοντας ένα ανέκδοτο.

«Υπάρχει ένα ανέκδοτο, ένας λέει χώρισε την γυναίκα του γιατί πήγαινε στα μυθιστορήματα που αγοράζανε και στη σελίδα 13 έγραφε με κόκκινο στυλό το όνομα του δολοφόνου. Την χώρισε γιατί του έκανε σπόιλερ», είπε στην παρουσιάστρια του «Ελένη».

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» και τη λειτουργία του ρόλου του, λέγοντας ότι: «Η ιστορία αυτών των τριών κοριτσιών είναι ότι φτάνουν να δικαιωθούν στο τέλος. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε οι παράγοντες για να προχωρήσει η ωριμότητα αυτών των ανθρώπων. Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να κρατήσω επάξια ένα ρόλο πολύ δύσκολο, που δικαιώνει ουσιαστικά τους καλούς. Ο κακός είναι το αντίβαρο για να φαίνεται το καλό καλύτερο».