Αν απορείτε ποια είναι η θέα από το ακριβότερο σπίτι της Ελλάδας, των 20 εκατ. ευρώ, και τι παραλία υπάρχει κοντά του, η οποία είναι μεν προσβάσιμη με αυτοκίνητο χωρίς χωματόδρομο αλλά δεν υπάρχει καμία πινακίδα και θα πρέπει να γνωρίζετε καλά το Google Earth για να την βρείτε, αυτό το βίντεο έρχεται να σας λύσει τις απορίες.
Βρισκόμαστε στο Κουνούπι Αργολίδας, 2 ώρες και κάτι από το κέντρο της Αθήνας. Το μέρος αυτό λέγεται - όχι άδικα - το "Μονακό" της Ελλάδας, καθώς είναι γεμάτο από πολυτελείς κατοικίες που αφήνουν τον επισκέπτη με το στόμα ανοικτό.
Η παραλία Κουνούπι βρίσκεται σε απόσταση 6 χιλιόμετρων ανατολικά από το Πόρτο Χέλι, κοντά στον οικισμό του Αγίου Αιμιλιανού στην Αργολίδα. Η παραλία διαθέτει λευκή άμμο και έχει ρηχά νερά, ενώ απέναντί της βρίσκεται ένα πανέμορφο νησάκι, που μοιάζει σαν ιδιωτικό για να απολαύσετε το μπάνιο σας, και ονομάζεται και αυτό Κουνούπι. Διαθέτει μία μόνο παραλία, η οποία φαίνεται στα πλάνα.
Η παραλία Κουνούπι είναι μια παρθένα παραλία που θα σας αποζημιώσει, αλλά θα πρέπει να έχετε προετοιμαστεί καταλλήλως για να την επισκεφτείτε.
Βάλτε το στίγμα της στο GPS: https://goo.gl/maps/NGicXEPAR2hEigaJ6 και προσεκτικά ακολουθήστε τις οδηγίες για να πλοηγηθείτε ανάμεσα στις πολυτελείς βίλες και να νοιώσετε για λίγο... βασιλιάδες, μέχρι να φτάσετε στην παραλία που θα σας ανταμείψει με τα τιρκουάζ νερά της. Απολαύστε την πτήση!


Χλιδή: Για μπάνιο κοντά στο ακριβότερο σπίτι της Ελλάδας, την λευκή παραλία και το "ιδιωτικό" νησί