Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης και αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα του, το κίνημα του #MeToo, αλλά και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor.

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και δεν δίστασε να μιλήσει για τα πάντα.

«Είμαι λίγο αφελής με τους ανθρώπους, δεν είμαι διεισδυτικός. Έχω πολλούς τρόπους να είμαι αφελής και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά μου. Πέφτω επανειλημμένα, όχι στη γελοιότητα του καμακιού, αλλά σε άλλες γελοιότητες, όπως ατυχείς καλλιτεχνικές επιλογές», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως αυτό που πιστεύουν όλοι ότι ένας ηθοποιός χτίζει καριέρα με τα «όχι» που λέει σε διάφορες προτάσεις, είναι λάθος.

«Λάθος παιδιά, μεγάλο λάθος. Τα "ναι" φτιάχνουν την καριέρα. Ακόμα κλαίω για τα "όχι" που είπα», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Στα '90ς μου έλεγαν ότι η τηλεόραση δεν έχει διαχρονικότητα».

Όσο για τις επαναλήψεις των σειρών που έχει παίξει, ο Ρένος Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Όταν πέρυσι στην καραντίνα, το "Κάτι τρέχει με τους δίπλα" τίναξε τη μπάνκα στον αέρα με την τηλεθέαση, σκέφτηκα πόσο λάθος προβλέψεις κάναμε τότε. Είναι αμήχανο να βλέπεις τον εαυτό σου νέο και εν κινήσει. Είμαι γενικά, ηθοποιός περί των ταυτίσεων. Το κοινό με ταυτίζει με τον "Μάνο" και άλλοι με αυτόν από το "Βότκα Πορτοκάλι"».

Η συζήτηση στη συνέχεια, πήγε στο ελληνικό #MeToo. «Δεν με επέλεγαν σε δουλειές οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούν στο #MeToo. Καμιά φορά οι άνθρωποι επιλέγουν τα θύματά τους, επέλεγαν ανθρώπους στους οποίους μπορούσαν να ασκήσουν βία. Υπάρχουν όρια όμως, όποιος τα καπατά πρέπει να τιμωρείται. Η εξουσία που έχουμε εμείς είναι εξουσία της πλάκας. Αν μια τόσο μικρή εξουσία μπορεί να σε αλλοιώσει, είσαι σάπιος», τόνισε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Τέλος, αναφορικά με τα ριάλιτι και πιο συγκεκριμένα, το Survivor, δήλωσε: «Στο Survivor δεν θα πήγαινα, γιατί είμαι φλώρος. Πού να επιβιώσω ένας τέτοιος λελές με τέτοιους άγριους;».