Το Θέατρο Επίκεντρο+ με έδρα την Πάτρα αναζητά γυναίκες και άνδρες ηθοποιούς ηλικίας έως 50 ετών, για το έργο που θα ανεβάσει την προσεχή χειμερινή θεατρική σεζόν στην Πάτρα σε σκηνοθεσία Δήμητρας Λαρετζάκη. Οι παραστάσεις θα είναι πρωινές για σχολεία από Δευτέρα έως Παρασκευή και Κυριακές, στο Θέατρο Επίκεντρο, από Οκτώβριο μέχρι την Άνοιξη του 2023.

Η ακρόαση αφορά ηθοποιούς που κατοικούν ή μπορούν να εξασφαλίσουν τη διαμονή τους στην Πάτρα για το διάστημα Σεπτεμβρίου 2022 – Μαΐου 2023. Το θέατρο αναλαμβάνει την αμοιβή και τα ένσημα των ηθοποιών.

Οι ενδιαφερόμενοι ηθοποιοί, για τις ανάγκες της ακρόασης θα πρέπει να ξέρουν έναν μονόλογο και ένα τραγούδι επιλογής τους. Επιθυμητή η γνώση μουσικού οργάνου. Ηθοποιοί με χορευτικές και ακροβατικές ικανότητες παρακαλούνται να το αναφέρουν ξεχωριστά.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, με στοιχεία επικοινωνίας τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μια ολόσωμη και μια πορτρέτο) από 15/ 6 έως και 23/ 6 / 2022 ηλεκτρονικά στο email [email protected] , αναγράφοντας απαραιτήτως στο θέμα του email: «Ακρόαση – Ονοματεπώνυμο» .

Η επιλογή των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στην ακρόαση καθώς και η ενημέρωση τους, θα γίνει μέσω email.
Όλες/-οι οι υποψήφιες/-οι που θα αποστείλουν βιογραφικό θα ενημερωθούν σχετικά με τη συμμετοχή τους ή μη στην ακρόαση μέχρι και 24/6. Οι ακροάσεις θα διεξαχθούν μεταξύ 25-26 Ιουνίου και ενδέχεται να υπάρξει και δεύτερη φάση μέσα σε αυτό το διάστημα.

Δεδομένων των συνθηκών και στο πλαίσιο των κανόνων που ορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την ασφαλή διεξαγωγή προβών, θα εφαρμοστούν τα εκάστοτε πρωτόκολλα και στη διεξαγωγή της ακρόασης.