Η πολυθεαματική - θεατροχορευτική παράσταση με θέμα  «Η Ζωή στην Ονειροχώρα»  θα παρουσιαστεί την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 στις 21:00 στον υπαίθριο χώρο των Παλαιών Σφαγείων σε μια εκδήλωση που επιμελείται και διοργανώνει το Πολιτιστικό και Καλλιτεχνικό Κέντρο «Έκφρασις» με τη συνεργασία της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, με είσοδο ελεύθερη.

Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό θέαμα χορού και θεάτρου, με θέμα ιστορίες από τον κόσμο της φαντασίας και του ονείρου. Σε μια σκηνοθετούσα ονειρική πραγματικότητα που υποστηρίζεται από ψηφιακά και ρεαλιστικά σκηνικά, γίνεται η εμπλοκή των παιδιών και των εφήβων του Πολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Κέντρου «Έκφρασις» σε καλλιτεχνικές δράσεις.

Η ιστορία ξεκινά όταν οι φίλες της Ζωής τής ετοιμάζουν ένα πάρτι-έκπληξη γενεθλίων.

Η Ζωή ανοίγει τα δώρα και ανάμεσα τους είναι μία εντυπωσιακή μάσκα (δημιούργημα του εικαστικού καρναβαλικού εργαστηρίου), μόλις την δοκιμάζει ο χρόνος σταματά και η περιπέτεια ξεκινά…

Σε μια αιωρούμενη καρναβαλική ατμόσφαιρα πραγματοποιείται ο εορτασμός των γενεθλίων και συνεχίζει με την μεταμόρφωση των καλεσμένων σε εξωπραγματικά πλάσματα, ενός κόσμου που καταλύονται οι συμβατικοί κανόνες της πραγματικότητάς. Η επαναφορά της ηρωίδας στον πραγματικό κόσμο γίνεται μετά την αφαίρεση της μάσκας που θα σημάνει και το τέλος της ονειροπόλησης.