Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Έλλη Κοκκίνου. H λαμπερή τραγουδίστρια εξήγησε από πού προέρχεται το όνομά της, ενώ αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε ο πατέρας της να πείσει τον ιερέα να τη βαπτίσει.

Όπως ανέφερε η ίδια, το επίθετο “Κοκκίνου” προήλθε από πρόγονό της ο οποίο ήταν ψαράς και κοκκινοτρίχης. «Μικρή δεν μου άρεσε καθόλου το επίθετό μου και αισθανόμουν πολύ άσχημα γιατί με κορόιδευαν. Τώρα όμως… Καλλιτεχνικά είναι πιασάρικο» ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου.

Μιλώντας για το όνομα της, το οποίο δεν είναι χριστιανικό, η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε ότι βαπτίστηκε Έλλη -και όχι Ελένη- διότι επέμενε ο πατέρας της. Μάλιστα για να το πετύχει ο πατέρας της δωροδόκησε τον παπά.

«Δεν ήταν εύκολο να με βαπτίσουν “Έλλη” γιατί ο παπάς δεν το δεχόταν. Πήρε κάτι από τον μπαμπά μου. Μια κάσα ουίσκι και 5.000 δραχμές. Δεν ξέρω αν τα ζήτησε ή αν ο μπαμπάς μου τα έδωσε ως δώρο. Έτσι μου έχουν πει. Ο παπάς έλεγε “Ελένη” και ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Δεν γιορτάζω ποτέ».

«Μου έχουν πει ότι μοιάζω με την Τζένιφερ Λόπεζ. Δεν το πιστεύω αλλά είναι τιμητικό, διότι η γυναίκα είναι θεά» είπε η Έλλη Κοκκίνου. «Είμαστε γεννημένες την ίδια ημέρα με έναν χρόνο διαφορά. 24 Ιουλίου» συμπλήρωσε.