Στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε η Παρθένα Χοροζίδου προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, με αφορμή τη νέα παράσταση που συμμετέχει στο Άλσος, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο body shaming, τα παραπανίσια κιλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί στο παρελθόν για την εξωτερική της εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, η Παρθένα Χοροζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μια γλυκάδα, βλακεία τώρα που το λέω για τον εαυτό μου, οπότε δεν θα πω ποτέ κάτι κακό. Έχω και γω μια συνείδηση που την προσέχω πάρα πολύ γιατί θέλω να κοιμάμαι ήσυχη το βράδυ στο κρεβάτι μου. Όταν διάβασα το κείμενο της Δήμητρας Παπαδοπούλου, ήμουν πολύ ήσυχη ότι είναι πολύ προσεγμένο και δεν φοβήθηκα τίποτα. Ήρθε και το κέφι από πάνω που το έκανε ακόμα πιο ζαχαρωτό».

«Έχω μια αφέλεια, που κακώς την έχω βέβαια, μπορεί να πω κάτι παραπάνω καμιά φορά αλλά μου το συγχωρείς γιατί δεν έχω ποτέ κακή πρόθεση. Ας ξεκινήσουμε από εκεί. Δεν θα έκανα κάτι που προσβάλλει κανέναν, ποτέ, γιατί έχω προσβληθεί στη ζωή μου και ξέρω πως είναι και δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν το επιτρέπω λοιπόν να ενοχλήσω κανέναν. Έχει τύχει να έρθει κάποιος να μου πει μια χοντράδα, την οποία εκείνη την ώρα μπορεί να κατάπια. Στην αρχή με ένοιαζε από το σοκ! Αναρωτιόμουν τι ήταν αυτό και γιατί έπρεπε να το λουστώ όλο αυτό. Μια κακία μες στα μούτρα μου».

«Τώρα που μεγαλώνω, όμως, λέω «άσε τον άνθρωπο, δεν θα είναι καλά! Δεν είναι ο ίδιος καλά και αναγκάζεται να κάνει αυτό». Όταν όμως δεν έχω την ψυχραιμία να κάνω αυτό, κάνω… καθρεφτάκι για να πάει αυτός να κοιμηθεί με κακή συνείδηση» συμπλήρωσε η Παρθένα Χοροζίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.