Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Αντιμετώπισε τη μέρα και τις υποχρεώσεις της με ρεαλισμό και βάλε στην άκρη το συναίσθημα. Ευκαιρίες να βγεις από πολλά αδιέξοδα σου δίνονται μέσα από τις συζητήσεις που θα προκύψουν. Απόφυγε τη λήψη αποφάσεων στα εργασιακά μιας και τις επόμενες μέρες θα προκύψουν νέα δεδομένα. Γίνε πιο εκδηλωτική απέναντι στον σύντροφό σου και μην βάζεις τον εγωισμό σου πάνω από τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για εκπλήξεις.

Ταύρος
Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που σου δίνεται σήμερα και επωφελήσου από την εύνοια της μέρας. Η ηθική ικανοποίηση που λαμβάνεις από τα επαγγελματικά αρκεί για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ξαναβρείς την όρεξή σου για δουλειά. Η ηρεμία και η συναισθηματική σταθερότητα που λαμβάνεις από τον σύντροφό σου είναι αρκετά για να τελειώσει όμορφα η μέρα σου. Εσύ που είσαι μόνη, άφησε μια πόρτα ανοιχτή σε σχέση με το παρελθόν.

Δίδυμοι
Ικανοποίησε σήμερα την ανάγκη σου και εξοικονόμησε χρόνο για τον εαυτό σου. Ασχολήσου με την εμφάνιση και τους προσωπικούς σου χώρους και απόλαυσε όσο καλύτερα γίνεται τη μέρα σου. Η βιασύνη σου στα εργασιακά και η δυσκολία συγκέντρωσης σου μπορούν να σε παρασύρουν σε λάθη. Καιρός να λύσετε τις όποιες διαφορές με τον σύντροφό σου και να κάνετε σχέδια για το μέλλον, μέσα από μια ώριμη και ουσιαστική κουβέντα.Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εκπλήξεις και ειδήσεις κρύβει η μέρα σου.

Καρκίνος
Υπάρχουν σήμερα οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ασχοληθείς με θέματα που βρίσκονται σε στασιμότητα και εκκρεμότητες. Έντονη είναι η ανάγκη σου για αλλαγές στα εργασιακά και αποφάσεις, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική και διαβασμένη σωστά. Παραμέρισε τα πρέπει και εξομολογήσου τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να πιστέψεις στον εαυτό σου και να απαιτήσεις περισσότερα.

Λέων
Σήμερα κινήσου με δυναμισμό και μην αφήνεις στην τύχη τους τις υποθέσεις σου. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να φανείς συνεπής στα όσα έχεις αναλάβει στα εργασιακά και να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Εξομολογήσου στον σύντροφό σου όλα αυτά που αισθάνεσαι και το τι σε δυσαρεστεί. Είναι καιρός να παρθούν κάποιες αποφάσεις και να ξεκαθαρίσει λιγάκι η κατάσταση. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε ένα ξεκαθάρισμα στις ανάγκες σου.

Παρθένος
Θα μπορούσες σήμερα να αισθανθείς πως από το σκοτάδι περνάς στο φως. Η συνειδητοποίηση και το ξεκαθάρισμα των στόχων σου σε συνδυασμό με την αυξημένη ενέργειά σου λειτουργούν αναζωογονητικά. Κάποιοι συνεργάτες φαίνεται να κρατούν μια ανταγωνιστική στάση και να μην είναι τόσο συνεργάσιμοι. Μην το παίρνεις τόσο προσωπικά. Άλλαξε λίγο το σκηνικό και τη στάση σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Γίνε πιο δεκτική και ζεστή μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις ανάγκη από μια συναισθηματική ανανέωση οπότε άκουσε τις προτροπές φίλων και ανοίξου περισσότερο.

Ζυγός
Οι όψεις που σημειώνονται αυτήν την εβδομάδα και σήμερα, μπορούν να φέρουν αποκαλύψεις αλλά και συγκρούσεις. Για αυτό μια δεύτερη σκέψη πριν βγάλεις συμπεράσματα ή ανοίξεις το στόμα σου θα σε βοηθήσει να προστατευτείς. Εμπιστεύσου τις ικανότητες και τα ταλέντα σου στα εργασιακά και μην μένεις στο παρασκήνιο. Διεκδίκησε τους στόχους σου κι αυτά που δικαιωματικά σου ανήκουν. Το πάθος αναζωπυρώνεται στη σχέση με τον σύντροφό σου κι έτσι βλέπεις με άλλο μάτι τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια εξαιρετικά καλή φάση για τη συναισθηματική σου ζωή, για αυτό πάρε τα πάνω σου.

Σκορπιός
Το μεγαλύτερο στοίχημά σου είναι να αξιοποιήσεις τις μέχρι σήμερα απογοητεύσεις και αποτυχίες σου και να ρίξεις υπερβολική ενέργεια στις δημιουργικές σου εμπνεύσεις. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους και το προφίλ σου στα εργασιακά και μην εκτίθεσαι άσκοπα και αναίτια. Η ανάγκη σου για λίγη ανεξαρτησία μπορεί να καλυφθεί χωρίς να έρθεις σε ρήξη με τον σύντροφό σου. Εξήγησέ του και να είσαι σίγουρη ότι θα καταλάβει. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσθεσε λίγη καλοπέραση στην καθημερινότητά σου.

Τοξότης
Εκπληκτικά συναισθήματα και γεγονότα μπορεί να εμφανιστούν σήμερα, ιδιαίτερα στους τομείς της εργασίας, της καθημερινής ρουτίνας και της υγείας, καθώς και κρυμμένα θέματα και πληροφορίες. Είναι καλή η ιδέα σου να απομακρυνθείς από απογοητευτικές περιστάσεις, να αλλάξεις σκηνικό και να οδηγηθείς σε νέες εργασιακές προοπτικές. Προσωρινά μπορεί να νιώσεις λίγο χαμένη καθώς τα όρια μεταξύ των συναισθημάτων σου και των εξωτερικών επιρροών, έρχονται σε σύγκρουση. Μην ξεσπάς όμως τις ανασφάλειές σου στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, άλλαξε την καθημερινότητά σου και πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στη ζωή σου.

Αιγόκερος
Οι σημερινές όψεις είναι βέβαιο ότι θα ξυπνήσουν τα συναισθήματά και την επιθυμία σου να μοιραστείς τις αγάπες και τις δημιουργίες σου. Τα σχόλια, τα εύκολα συμπεράσματα ή τις όποιες ανακοινώσεις στα εργασιακά καλύτερα να τα αποφύγεις. Ο εγωισμός σου ευθύνεται για τα όποια σκαμπανεβάσματα στη σχέση με τον σύντροφό σου. Βάλε τον για λίγο στην άκρη και μίλησε με την καρδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνική σου ζωή κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Υδροχόος
Μπαίνεις σε μια δραστήρια περίοδο για να απολαύσεις και να βελτιώσεις την οικογενειακή σου ζωή, αλλά είναι επίσης και η στιγμή που ανοίγεις τα μάτια σου στην ανάγκη να διαχειριστείς τις φιλοδοξίες, τη σταδιοδρομία και τη φήμη σου, ώστε να μπορείς να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Η μέρα σου στα εργασιακά δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ούτε ευχάριστες αλλά ούτε και δυσάρεστες. Μην μένεις κολλημένη στην επιφάνεια της σχέσης με τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αισθάνεσαι μια πίεση και μια κούραση, που εύκολα θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις.

Ιχθείς
Έλεγξε και βάλε φρένο στην ανυπομονησία σου σε μια κρίσιμη φάση στη ζωή σου. Όλα εξελίσσονται μπροστά σου και θα πρέπει να λειτουργήσεις με προσοχή, συγκέντρωση και επιμονή. Μια ξαφνική επιθυμία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και το βάρος των ευθυνών, δυσκολεύει τη συγκέντρωσή σου στα εργασιακά. Οργάνωσε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου μέσα στα όρια του επιτρεπτού και πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στη ζωή σας. Εσύ που είσαι μόνη, επιδίωξε συναντήσεις με φίλους και εισέπραξε την αγάπη και το ενδιαφέρον τους. Είναι σημαντικό να νιώθεις ότι κάποιοι σε νοιάζονται.