Όχι δεν θα το έπαιρνε το κορίτσι; Όσο καλός και να είσαι στις πολεμικές τέχνες δεν ξεφεύγεις από αυτά. Πόσο μάλλον όταν έχεις σχέση χρόνια και έναν σύντροφο δίπλα σου που σου έχει συμπαρασταθεί στον δύσκολο και ασκητικό δρόμο του πρωταθλητισμού.

Ο λόγος για τον πρωταθλητή του μαι τάι και δάσκαλο πλέον της σχολής Εύμαχος που το απόγευμα του Σαββάτου παντρεύτηκε την καλή του την Μαρία Καραφωτιά. Το ζευγάρι είναι εδώ και χρόνια μαζί και είναι από τα πιο αγαπημένα που έχουμε γνωρίσει.

Η Μαρία ακολουθεί παντού τον Δήμο και ο Δήμος την Μαρία. Ο γάμος έγινε στο Λυγουριό της Αργολίδας (μέρος καταγωγής της νύφης) και το ζευγάρι πάντρεψε ο Πατρινός μπασίστας και γνωστός μουσικός, φίλος του γαμπρού, Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος.

Παρούσα στο μυστήριο ήταν και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου που ως γνωστόν είναι νονά του Δήμου Ασημακόπουλου. 

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε βαφτίσει, όταν ήταν κοριτσάκι και αυτή, τον Δήμο Ασημακόπουλο και να που τώρα βρέθηκε στο γάμο του. Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία με τον Δήμο να περιμένει την νύφη (δεν ξέρουμε πόση ώρα τον έστησε) και μια ανάρτηση άκρως συγκινητική:

«Γεννήθηκε πολύ μικρούλης. Ήταν το πιο όμορφο μωράκι την ημέρα που τον βάφτιζα. Μεγάλωσε και έγινε μηχανικός σαν την νονά του. Έχει χαρίσει στη Ελλάδα μας πολλά πρωταθλήματα στο Μάι Τάι.

Και σήμερα περιμένει τη γυναίκα της ζωής του να την παντρευτεί.  Μεγάλη περηφάνια για τη νονά να παντρεύει το βαφτιστήρι της. Να ζήσετε Δημος Ασημακοπουλος!». Να ζήσετε παιδιά και από εμάς!