Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη. Η γνωστή δημοσιογράφος, σε μια σπάνια κατάθεση ψυχής, ξέσπασε σε δάκρυα όταν μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν ο γιος της νοσηλεύτηκε για ενάμιση μήνα.

«Έχω δεχτεί προσωπικές, χυδαίες και σεξιστικές επιθέσεις. Έχω χαρακτηριστεί από ανθρώπους που δεν με έχουν συναντήσει ποτέ. Έχει τύχει κάποιος να ζητήσει την απόλυσή μου για κάτι που έγραψα, είναι το πιο σύνηθες, αλλά είναι αστείο και γελοίο. Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή μου το 2014 όταν ο Δημήτρης Αργυρόπουλος με κάλεσε να είμαι στο Joy. Διέκοψα τη συνεργασία μας γιατί αντιμετώπισα ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με την υγεία του παιδιού μου», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, με δάκρυα στα μάτια, είπε στη συνέχεια: «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, η χειρότερη, η πιο σκοτεινή. Όταν αναγκάστηκα να μείνω ενάμιση μήνα με το γιο μου στο Παίδων, ήμουν υπεράνθρωπος, δεν ήμουν η Αφροδίτη. Μετρούσα τους τοίχους, δεν με έπαιρνε ο ύπνος.

Ένα βράδυ κοίταξα από το παράθυρο, ήταν Σάββατο, και είδα τα φώτα στα σπίτια. Ήταν τόσο δύσκολο για μένα. Και αυτό που πραγματικά ζήλεψα ήταν το φως στο σαλόνι. Και είπα ότι δεν μου λείπουν τα ταξίδια και τα λεφτά, μόνο να πάρω το παιδί καλά και να πάω στο σπίτι να ανάψω το φως και να νιώσω το σπίτι. Το μεγαλύτερο μάθημα και σχολείο για μένα ήταν αυτό».

Κλείνοντας, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Στο Όλα Γκουντ πέρασα όμορφα και ήρεμα παρόλο που χτυπηθήκαμε άδικα σαν τα χταπόδια στα βράχια. Ο Γρηγόρης και η Ναταλί πέρασαν δύσκολα, δέχτηκαν πολλές επιθέσεις και κρίθηκαν αυστηρά».