Η Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκε στο εξομολογητήριο του After Dark, τη νύχτα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τον Θέμη Γεωργαντά στο OPEN. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γοητευτική πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε με ειλικρίνεια για τη σχέση που είχε με την συμπαίκτρια της, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ειδικότερα, η Σοφιάνα Αβραμάκη δήλωσε πως «με την Ασημίνα ήμασταν κολλητές φίλες μέσα στο Survivor. Μεσολάβησαν όμως αρκετά πραγματάκια μεταξύ μας. Ανέφερε και αυτή κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη το οποίο ήταν ψευδές. Το είπε αντιδραστικά γιατί είχα υπερασπιστεί τον Άρη σε ένα περιστατικό, το οποίο έδωσε άλλη βαρύτητα στην όλη κατηγορία γιατί είναι άλλο να το λέει ένα άτομο που βρίσκεστε κοντά που είστε φίλες και είναι άλλο να το λέει ο Εμμανουήλ και η Βρισηίδα που θα ακουστεί περισσότερο σαν κουτσομπολιό».

«Δεν είναι όμως ότι δεν θα ξαναμιλήσω στην Ασημίνα ή ότι δεν θα χαρώ εάν κερδίσει το Survivor ή αν θα φτάσει μακριά».

«Εγώ είμαι πάρα πολύ συναισθηματική και δεν μπορούσα να το διαχωρίσω επειδή αλλάξαμε ομάδες. Περίμενα να δώσουμε τα χέρια, να αγκαλιαστούμε, να την πειράξω λίγο αλλά εκείνη τίποτα. Killer» πρόσθεσε, επίσης, η Σοφιάνα Αβραμάκη στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.