Ο Σταύρος Νικολαΐδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου με αφορμή τη συνέχιση της κωμικής σειράς «Super Mammy» στον ΑΝΤ1. Ο γνωστός ηθοποιός στήριξε θερμά τον συνεργάτη του, Μάρκο Σεφερλή για όσα πυρά έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα.

Γιατί κατά καιρούς ο Μάρκος δέχεται πόλεμο;

Γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος. Ό,τι έχει κάνει στη ζωή του το έχει καταφέρει τελείως μόνος του. Ο Μάρκος είναι μονάδα, πάει κόντρα στο σύστημα και στο λόμπι που είναι πίσω από την καλλιτεχνική αγορά με θιασάρχες, δημοσιογράφους και κανάλια. Αναδείχθηκε και αγαπήθηκε από τον κόσμο και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς, που θέλουν να λύνουν και να δένουν ως αυλικοί, να εξουσιάζουν και να βγάζουν χρήμα. Για πολλούς, ο Μάρκος είναι ο εύκολος στόχος. Πως τα κατάφερε μόνος του; Γιατί δεν θέλει υποστήριξη; Προσπαθούν να τον εκνευρίσουν, να του βγάλουν το χειρότερο του εαυτό. Αλλά εκείνος δεν μασάει, δεν απαντά.

Το χιούμορ είναι η μεγάλη του ασπίδα, ακόμα και όταν προσπαθούν να τον στριμώξουν άδικα. Σίγουρα, δεν έχουμε όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Και εγώ δεν γελάω με μερικά αστεία του Μάρκου όπως και αυτός δεν γελάει με κάποια από τα δικά μου. Αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους την ελευθερία και το δικαίωμα του στη σάτιρα. Έχετε πάει να δείτε θεατρικές παραστάσεις στο εξωτερικό για να ακούσετε τους stand up comedians; Δεν λένε μόνο ανέκδοτα. Σατιρίζουν άγρια τους πάντες και τα πάντα.