Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας,   ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαβρύτων, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους για ενδοοικογενειακή βία.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε Ιερό Ναό και αφαίρεσε δύο φορητούς υπολογιστές.

Συνελήφθησαν, χθες και προχθές, στην Πάτρα και στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, εννέα αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι προέβη χθες τα ξημερώματα σε άσκοπους πυροβολισμούς, έξω από την οικία του.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε μοτοσικλέτα εταιρείας, την οποία κατείχε υπάλληλος και την είχε σταθμεύσει προσωρινά έξω από φαρμακείο, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν την κλεμμένη μοτοσικλέτα και το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο του υπαλλήλου, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι έσπασε υαλοπίνακα καταστήματος πώλησης προϊόντων και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος είχε διαπράξει απόπειρα κλοπής  την 05/06/202 σε ακόμα ένα κατάστημα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από ανασφάλιστο σταθμευμένο όχημα ημεδαπού άνδρα, ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (530) ευρώ και έγγραφα.

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν  το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, ο κατηγορούμενος ενεργώντας από κοινού με άγνωστη συνεργό του, προσέγγισαν με αυτοκίνητο αλλοδαπό άνδρα, o οποίος κινούνταν πεζός, εξήλθαν του οχήματος και κρατώντας ο άνδρας αιχμηρό αντικείμενο με την απειλή βίας, του ζήτησαν να τους παραδώσει μικρό χρηματικό ποσό, ωστόσο δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενους πολίτες και τράπηκαν σε φυγή.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κατηγορούμενων.