Η σχέση του Γιώργου Μαζωνάκη με την Κοινωνική Κουζίνα ο «Άλλος Άνθρωπος» είναι γνωστή σε όλους πλέον.

Έχει ξεκινήσει από την φετινή Τσικνοπέμπτη όταν ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής είχε πάει στο Μεταξουργείο, στην έδρα του κοινωνικού μαγειρείου στην Αθήνα και είχε βοηθήσει ενεργά στο μαγείρεμα και γενικότερα στις ανάγκες της δράσης.

Από τότε ο Γιώργος Μαζωνάκης δηλώνει παρών σε πολλά μαγειρέματα και σε δράσεις της Κοινωνικής Κουζίνας, στην Αττική και όχι μόνο. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Γιώργος Μαζωνάκης θα βρίσκεται μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο στις 6 Ιουλίου στην Πάτρα, στην πλατεία Όλγας.

Ο «Άλλος Άνθρωπος», όπως είχε προαναγγείλει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, από τα τέλη του περασμένου έτους η "ψυχή" αυτής της κοινωνικής κουζίνας που έχει βοηθήσει τόσο στην ελληνική επικράτεια, επανέρχεται στην Πάτρα μετά από αρκετά χρόνια.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει το patrasevents.gr, θα είναι εκεί μαζί με τον Άλλο Άνθρωπο, στην πλατεία Όλγας και εκτός από το ότι θα μαγειρέψει, αναμένεται να τραγουδήσει κιόλας έχοντας μαζί του και τους μουσικούς του, σε μία άτυπη συναυλία που θα γίνει κυρίως για να ενισχύσει τους σκοπούς της κοινωνικής κουζίνας.

Το μαγείρεμα, σύμφωνα με τα όσα έχει προαναγγείλει ο Άλλος Άνθρωπος, θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και με τον Γιώργο Μαζωνάκη μαζί σε αυτή την δράση που έχει έναν τόσο όμορφο και ιερό σκοπό αναμένεται να γίνει χαμός.


Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαγειρεύει για το "Ο άλλος άνθρωπος"

Ελεύθερος και δυνατός...

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε επιλέξει τότε την Τσικνοπέμπτη ως μια συμβολική μέρα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη για να κάνει την εμφάνιση του στον «Άλλο Άνθρωπο».

«Ο “Άλλος Άνθρωπος” βρίσκεται μέσα μας και είναι ελεύθερος και δυνατός… Η καλύτερη Τσικνοπέμπτη της ζωής μου…»,  είχε γράψει μάλιστα σε ανάρτησή του στο instagram, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την δράση του.

Στην Πάτρα με την οποία ο γνωστός τραγουδιστής εξακολουθεί να έχει μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή σχέση (από εδώ ξεκίνησε την καριέρα του), έρχεται λοιπόν για να μας δώσει μια άλλη διάσταση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα του.

Γιατί για να είσαι μεγάλος καλλιτέχνης και τραγουδιστής χρειάζεται να είσαι πάνω από όλα ένας «Άλλος Άνθρωπος»…