Την Πέμη Ζούνη φιλοξένησε η Μάριον Μιχελιδάκη την Τετάρτη στο πλατό της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» στο OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η κόρη της, Ελεονώρα Σκέντζου η οποία και διαγνώστηκε με μηνιγγίωμα.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέμη Ζούνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η περιπέτεια της κόρης μου ήταν περίεργη. Από τις πολύ δυνατές εμπειρίες που δεν μπορείς ακριβώς να τις περιγράψεις και ούτε χρειάζεται να τις φανταστείς αν έχεις παιδί. Μόνο που πας να το φανταστείς, κάνεις πίσω. Έγινε καταιγιστικά γρήγορα, σε χρόνο αστραπιαίο, με πολλή δύναμη από όλους και πολλή αισιοδοξία. Πέρασε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μας έδωσε το μάθημα αλλά μετά από καιρό άρχισε να βγαίνει η τρομάρα. Τότε δηλαδή που αρχίζεις να συνειδητοποιείς και να «γράφει» εσωτερικά».

«Πιστεύω ότι όταν νικάς τέτοια πράγματα είναι το καλύτερο που μπορεί αν σου συμβεί στη ζωή, όταν έχει αίσιο τέλος. Πραγματικά καταλαβαίνεις με το τι πρέπει να ασχολείσαι».

«Ζώντας τώρα και σε μια άγρια εποχή με πολλές ασχήμιες, δυστυχία και την πιο άσχημη πλευρά του ανθρώπου να εκδηλώνεται σε επιλογές διαβολικές, επιλέγω να θυμάμαι τα καλά. Να θυμάμαι όλα όσα αξίζει να προσέχουμε γιατί δεν μας μένει άλλο, σε επίπεδο καθημερινότητας, από το να ζούμε με τις ομορφιές που βρίσκουμε» συμπλήρωσε η Πέμη Ζούνη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN.

zappit.gr