Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε  αστυνομικό  έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν  στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (46) ναρκωτικά δισκία,  για τα οποία δεν κατείχε  την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε διαμέρισμα ημεδαπής γυναίκας  και αφαίρεσε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (tablet).

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Αιγιαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, δύο άτομα, διότι οδηγούσαν αυτοκίνητα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθησαν, χθες, στην Κατούνα και στο Αγρίνιο, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και των Αστυνομικών Τμημάτων Αμφιλοχίας και Κατούνας, τέσσερα άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από  αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (7,2)  γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης και ημίχλωρης κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς έξω από την οικία του και σε σωματικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία, με  φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους (52,8) γραμμαρίων και ένα πιστόλι κρότου λάμψης, με μια γεμιστήρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.