Μεγάλο είναι ήδη το ενδιαφέρον για το Summer Sports Camp για παιδιά στις σύγχρονες εσωτερικές και εξωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στην πανεπιστημίουπολη (Ρίο).

Ξεκινά για 4η χρονιά και από την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 ως και τέλος Ιουλίου 2022 για αγόρια και κορίτσια 5-16 ετών. Μετά από δύο χρόνια αναβολής λόγω πανδημίας, το Summer Sports Camp επιστρέφει με πολλές αθλητικές δράσεις και δημιουργικές στιγμές σε ένα ασφαλές και πολυποίκιλο αθλητικό περιβάλλον.

Πληροφορίες κάθε Τρίτη 4-5 μ.μ., Σάββατο και Κυριακή πρωί 09:00-2:00 το μεσημέρι: τηλ.: 2610997755, url: http://gym.upatras.gr , e-mail: [email protected].

Η δράση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών και της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Πατρών, με το συντονισμό από μέλη Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου και με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής τωναθλητικών ακαδημιών.

Φόρμα αίτησης εγγραφής:
http://gym.upatras.gr/kalokairino-athlitiko-camp-5-16-eton/

Στόχοι της δραστηριότητας είναι η αξιοποίηση και η βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παιδιών ως συνέχεια της ετήσιας δράσης των αθλητικών ακαδημιών, η ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, η παροχή αθλητικής γνώσης και συμμετοχικότητας μέσω αθλητικών, εκπαιδευτικών και ενημερωτικών δράσεων, η διεξαγωγή φιλικών αγώνων στο πλαίσιο της παραπάνω συμμετοχής, η καλλιτεχνική δημιουργία και φυσικά η ψυχαγωγία και ο δημιουργικός ελεύθερος χρόνος.

Τα παιδιά δραστηριοποιούνται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στα παρακάτω αθλήματα και δραστηριότητες:
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – FUTSAL, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΕΙ – BEACH VOLLEY, ΣΤΙΒΟΣ, ΤΕΝΙΣ, ΠΙΝΓΚ
ΠΟΝΓΚ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ (μεγαλύτερα παιδιά), ΧΟΡΟΣ – ΜΟΥΣΙΚΗ – ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΠΑΙΔΙ
& ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (trekking), ΠΡΟΒΟΛΕΣ (Θεματικές), ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ, ΠΡΑΣΙΝΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΣΚΑΚΙ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ,
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ & ΑΛΛΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
ΠΑΤΡΩΝ (ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, κ.λπ.)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ-ΠΕΡΙΟΔΟΙ-ΩΡΑΡΙΟ

• 1η Εβδομάδα (δύο ημέρες): 16/6-17/6
• 2η Εβδομάδα (Περίοδος): 20/6-24/6
• 3η Εβδομάδα (Περίοδος): 27/6-1/7
• 4η Εβδομάδα (Περίοδος): 4/7-8/7
• 5η Εβδομάδα (Περίοδος): 11/7-15/7
• 6η Εβδομάδα (Περίοδος): 18/7-22/7
• 7η Εβδομάδα (Περίοδος): 25/7-29/7

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ – ΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Με την καθοδήγηση έμπειρων και καταρτισμένων καθηγητών φυσικής αγωγής και προπονητών / εμψυχωτών / και με παρουσία σε όλη την ημερήσια διάρκεια του προγράμματος: Άρης Αγγελόπουλος, Γενικός Συντονισμός, Βόλεϊ-beach volley,, Αλέκος Πολυδωρόπουλος, Καλαθοσφαίριση, Άγγελος Μπανταδάκης & Άρης Παπαναγόπουλος, Ποδόσφαιρο, Ανδριανή Δημητροπούλου, Βόλεϊ-beach volley, Γρηγόρης Μικρώνης, Ελληνικός παραδοσιακός χορός και
υπεύθυνος Camp, Κατερίνα Πολίτη, Στίβος, Λουκία Αρκαδιανού, Αντισφαίριση.

Επίσης προβλέπεται καθημερινή παρουσία ιατρού σε όλο το ωράριο προπονήσεων και δεξιοτήτων. Λοιπά αθλήματα όπως σκάκι και άλλα παιχνίδια δεξιοτήτων και ζωγραφικής εντάσσονται στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Προσφέρεται επίσης δεκατιανό και ελαφρύ γεύμα σε όλα τα παιδιά τα οποία περιλαμβάνονται στο εβδομαδιαίο κόστος.