Συνελήφθησαν, χθες στη Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, δύο ημεδαποί, ένας άνδρας και ένας ανήλικος, για διατάραξη κοινής ησυχίας και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο πρώτος άνδρας, συνελήφθη, διότι αναπαρήγαγε μουσική σε υψηλή ένταση στην οικία του, με στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των πολιτών σε μεγάλη ακτίνα της πόλης.

Ο ανήλικος συνελήφθη, διότι οδηγούσε αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και αναπαρήγαγε, με υπερβολική ένταση  μουσική, από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η κοινή ησυχία των πολιτών.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και έξι μηνών για απάτη.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος της δύο καταδικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης είκοσι μηνών για κλοπή.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής, έκρηξη  και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, επιβαίνοντες σε μοτοσικλέτες και φορώντας κράνη, μετέβησαν σε σούπερ μάρκετ, όπου προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν χρήματα.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν έντεκα γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων της συνθετικής ουσίας BOOM.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερα γραμμάρια κάνναβης.

Εξιχνιάστηκαν, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου τρεις κλοπές σε οικίες και εξοχική οικία, στον Πύργο και στο Κολύρι.

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι οι δύο κατηγορούμενοι, είχαν διαπράξει στις 25-12-2021, 27-12-2021 και 04-02-2022 τρεις κλοπές, σε οικίες απ΄ όπου είχαν αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές, κάρτες αναλήψεων καθώς και διάφορα χρηματικά ποσά, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος 1.000 ευρώ περίπου.